Skoči na vsebino

Mazda Tribute 3.0 V6 ** mnenja

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni

Ker mislim kupit enega finega SUV-a, mi je v o?ji izbor pri?la Mazda Tribute 3.0 V6. Verjetno letnik 2001 ali 2002.

Ima kdo od vas kak?ne izku?nje s tem avtomobilom ali tem motorjem (3.0 V6)??

Vsako mnenje bi mi pri?lo zelo prav!

lp.

mamomu

Objavljena slika

Napisano

Dobrodo?el na forumu! :D Samo ta avto pa ne vem,?e ma ker od nas?? :whatever:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

brez zajebancije, mislim , da mi je en starej?i gospod rekel, da se ne dobi nekih delov, mislim, da karoserijskih, te?ko verjeti, ne...

Napisano

Koliko je meni poznano se ta motor v Tributu ni ravno odrezal. Je namre? po?re?en in v povpre?ju bo? raje nad 13 litrov/100km kot spodaj, kar bo kar ?ok, ker si verjetno navajen na porabo DTI-ja.

Moje mnenje je, da raje poi??i dvo litrski motor, ki kljub temu, da ima 75 konjev manj nima toliko slab?ih performance kot trilitrski. Res da ni V6 ampak 2 litra manj?a poraba in izognitev najvi?jem zavarovalnem in cestninskem razredu pa tudi nekaj pomenita ;) .

Pa ?e en test - Mazda Tribute 2.0

33112_1.png

Napisano

Mene pa glih vle?e 3.0 V6 motor, zaradi mo?i in mirnega teka! Poraba pa je po testih med 9 in 20l/100km (odvisno od noge)

In ho?em imet avtomatika.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Lado, dofilaj z vodo in prodaj polno Bossu, saj kurilc bo splaval na vrh. Očitno je dizel tolk drag, da eni razmišljajo o alternativi ...   
    • 1. Janez ni Brane 2. Drugič, kar ste napisali, ni dobro 3. Življenje si lahko sami polepšamo, če v stvari poiščemo kaj dobrega in spregledamo kaj slabega. V tem smislu so bile objave. Slabe izkušnje bi bile za v rubriko "Tole je pa kr smeh".  
    • Na evo ti ga ne spet navezava Mazda-Opel. To je epidemija.   se pa strinjam, da tale @Janez007 verjetno res ni Janez ampak Brane. Men je bil namreč ves čas sumljiv.       Ok, mal v hecu vse skupaj, da ne bo tako grozno izgledalo, je pa nekaj res, da od kar so ratali BTG in zamenjali kader sem bil pri njih samo trikrat (prvič, zadnjič pa nikoli več) pa čeprav so mi 10minut peš stran od službe in praktično idealno priročni.   Skoraj dve desetletji servisiranja Mazde pri njih tudi izven garancije še ko je bil Cosmos oziroma prej Gama, potem mi pa model začne pogojevat neke osnovne zadeve, ki so mi bili prej dogovorjeni zaradi stalnosti. Dobesedno bi jim moral bit hvaležen, poljubit podplate in obvezno dajat oceno 10. Tako izsiljevanje je pač izbilo sodu dno in od takrat servisiram drugod.
    • Jaz sem pa zadnjič videl eno Zoe na avtovleki... verjetno je pač bumbar pozabil polnit?          Ok, mal heca, ampak res je bla na avtovleki a z romunskimi tablicami... zdaj če ugibamo takole čez palec je bila lahko kupljena v Italiji, lahko ukradena, lahko pa je dejansko crknila. Tolk o ugibanju in prejudiciranju vzrokov.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.