Skoči na vsebino

Sex chat

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Janez vpraša sosedovo Micko, 

a bi ti dala ono za 10€?

Ma ne, kaj si pa ti misliš! 

Kaj pa za 1000 000€?

Ja to pa menda bi. 

Torej, k... e so samo dnarja ni.... :nevem:

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Fantje, vse kar je prav, ampak ko bodo pa teli štartali v Evropsko Unijo... ... ... Kar smo jebali, smo jebali...

Zajeta slika.PNG

• Všeč 1
  • Haha 4
  • Začuden 1
Napisano

Vsaj oblekli bi se za slikanje🤣

N7rRRL1.jpg

Napisano

A na steroidih ti tud "stojko" zraste pa dobi sikspacke? Iz slike bi rekel, da ja. :nevem:

33112_1.png

Napisano

Se sprehaja Mojca po divjem zahodu, naenkrat iz grma plane Indijanec in jo posili. Ko konča, ji reče:

- "Če se ti bo čez devet mesecev kaj zgodilo, vedi, da je to od poglavarja Dva pera."

Mojca mu odgovori:

- "Če te začne čez en teden kaj peči tam spodaj, vedi, da je to od Mojčinega tri-pera..."

Napisano

Če še kdo ni menjal ;)

image.png

• Haha 3
  • Žalosten 1

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Jaz mam podobno na mojem šrotu od Gorenja. Pa sm samo enkrat odlomil po nesreči ampak je bila takrat sila ho ho.
    • Koncno lahko dobis subvencijo za fukswagn
    • Ja, po moje se enim malo preveč nabere, ko nonstop fušajo. Na deponijah imaš pa omejitve. Jaz sem kar nekaj časa na parceli zbiral kup ruševin od adaptacije hiše in se je na koncu tega kar nekaj nabralo. Sem imel kar težave za nek normalen denar se tega znebiti. Na koncu je bilo par fur s traktorsko prikolico. Kam je pa šlo, pa pojma nimam. Za kakšno zasipavanje lukenj na kmetiji verjetno, kjer je tega polno. Da bi pa sam na deponijo to vozil pa adijo pamet. Še sproti ne bi šlo, na prikolico daš pa par šajtrg, pa je polna.
    • Ravno lepo ne ravnate z hladilnikom.  (potrebno je imeti občutek)- verjetno z avtom lepše ravnate :) Imamo doma imamo to znamko pa vem da je kvaliteta.   Je pa res.  Nič ni večno. Tudi servis mora živet  
    • Saj ni nihče rekel, da bo motor ribnil, če ga zavrtiš do blokade dokler motor ni zvožen, pardon utečen. Morda bi moral še enkrat malo bolj natančno prebrati moj zapis, da boš razumel kaj sem želel povedati.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.