Slivka Napisano sreda ob 11:21 Prijavi Napisano sreda ob 11:21 So oropali sex shop. Lastnik je policiji povedal,da so mu pustil en kurac... 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano sreda ob 11:28 Prijavi Napisano sreda ob 11:28 Prijatelja se pogovarjata: - "Moram ti povedat eno dobro in eno slabo novico." - "Povej najprej slabo." - "Tvoja Micka se seksa takrat, ko si ti v službi." - "In kaj je potem sploh dobra novica?" - "Dobro seksa..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano sreda ob 13:51 Prijavi Napisano sreda ob 13:51 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano četrtek ob 09:28 Prijavi Napisano četrtek ob 09:28 5 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano četrtek ob 09:36 Prijavi Napisano četrtek ob 09:36 Pismo učiteljice: Spoštovani gospod oče, vaš sin ne je dobil oceno štiri pri likovnem, ker je narisl miš na tleh pa sem se je zares ustrašila. Oče odgovori: Lahko mu date tud tri, ker doma je narisal pizdo na štedilniku in sem si zato opekel moda, a dedek pa jezik. 3 Citiraj
Jest Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro A je tale Tomos motorka za kej? 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.