Slivka Napisano sreda ob 11:21 Prijavi Napisano sreda ob 11:21 So oropali sex shop. Lastnik je policiji povedal,da so mu pustil en kurac... 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano sreda ob 11:28 Prijavi Napisano sreda ob 11:28 Prijatelja se pogovarjata: - "Moram ti povedat eno dobro in eno slabo novico." - "Povej najprej slabo." - "Tvoja Micka se seksa takrat, ko si ti v službi." - "In kaj je potem sploh dobra novica?" - "Dobro seksa..." 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano sreda ob 13:51 Prijavi Napisano sreda ob 13:51 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano četrtek ob 09:28 Prijavi Napisano četrtek ob 09:28 5 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano četrtek ob 09:36 Prijavi Napisano četrtek ob 09:36 Pismo učiteljice: Spoštovani gospod oče, vaš sin ne je dobil oceno štiri pri likovnem, ker je narisl miš na tleh pa sem se je zares ustrašila. Oče odgovori: Lahko mu date tud tri, ker doma je narisal pizdo na štedilniku in sem si zato opekel moda, a dedek pa jezik. 3 1 Citiraj
Jest Napisano sobota ob 18:18 Prijavi Napisano sobota ob 18:18 A je tale Tomos motorka za kej? 3 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano včeraj ob 09:22 Prijavi Napisano včeraj ob 09:22 Sicer odlična za podirat, samo mora gozdar imet dobro tehniko in dovolj kondicije. Brez težav dela v različnih položajih in brez težav zdrži 25 minut dela, lahko tudi več, brez postanka, bolj je vprašanje, če gozdar zdrži toliko časa. Se ne pregreva, čeprav zna gozdarja pošteno spotit. Sposobna je toliko, da gre v gozd z dvema gozdarjema pa ko prvi omaga drugi nadaljuje, da prvi malo počije in se nato spet zamenjata. Kaj jo boš nabavil? 1 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami pred 7 urami je Slivka napisal: Kaj jo boš nabavil? Sprašujem za prijatelja 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
godlike Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Tako rečeš ja, ko te zasačijo 😁 Citiraj
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Redno seksam s slepo žensko. Seks je odličen, ampak ni lahko pravilno ujeti glasu njenega moža... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Moja žena me je prosila, naj naštejem vse ženske, s katerimi sem spal. Verjetno bi se moral ustaviti, ko sem prišel do nje... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 16 minutami Prijavi Napisano pred 16 minutami Obstajajo ljudje, ki se še med sexom javijo, če jim zazvoni telefon. Jaz se takrat ne javljam NIKOMUR - niti ženi! 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.