Sex chat
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ja tazadnja slika,kjer gre kanal do kasete od rolet je postrani,ker sem ciljal spodnji rob,drugače je pa kar lepo naravnost...pa ne,da bi to bilo važno,ker se na konxu itak ne vidi😄 Sicer pa,če si kdaj to že delal,boš že vedel,kako je z tem...hitro gre malce na ovinek...no ja...važno,da se tašča ne pritožuje😃
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
OK. Če gre za taščo, potem je tudi takole viglvagl postran izštemano čisto OK. -
To so krivi tisti, ki so ostali zvesti znamki in kupli SUVa, namesto da bi zamenjali k znamki, ki ima karavana. Trg se obrača tja, kjer so večje marže in večinska prodaja. Sem bil alfist, so prišli otroki, je bila potreba po karavanu. Ne nisem kupil Alfe, žal ga ni imela v ponudbi. Sem potem kupil Forda. In še vedno sem nostalgičen ob pogledu na Giuliette.
-
@NevLado Čestitam za nakupe-dobra roba...in tapravo-najmočnejšo baterio si vzel.Lih prav,da fleksarici ne zmanjkuje amperov,ko potrebuje,k rezanje kanalov je zelo težko delo za fleksarico. Jaz sem po tistem,ko sem 750W Makito "razčefukal"😄 kupil 1400W Makito GA5040C (z variabilno in konstant elektroniko). Je v redu stroj za cvenk,a mi je žal,da nisem vzel še močnejše,ker baterijsko Metabo (WB 18 LTX BL 125Q SE),ki je v isti močnostni klasi že imam...za to pa škilim na trenutno najmočnejšo Metabo 125mm fleksarico (WEVBA 20-125 Quick BL). Ti pa priporočam-bosch sigurno ponuja🙄-odsesovalno avbo-vodilo za rezanje v stene,ker to delo je "svinjsko"🥺...mislim,da ti ne rabim govoriti. Kasneje,ko štemaš,ajd še nekak...malo paziš,pa še ni tako hudo (glej moj "patent" na spodnjih slikah😄),a rezanje z fleksarico,je katastrofa brez odsesavanja. Za zabavo še nekaj mojih starih slik iz arhiva-isto "svinjsko"😅delo. Predelava Avdio-video inštalacije na drugo stran taščine dnevne sobe...priprava za optiko,predelava štromarije za motorne pogone za rolete itd...skratka komplet štromarija glavne sobe na novo.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.