Z M A J Napisano 7. februar, 2012 Prijavi Napisano 7. februar, 2012 @Pristavc, te tabli?ke so za otroke, daj tapravo po naro?ilu delat ko nardi? vozni?kega in kupi? stroja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
pristavc Napisano 7. februar, 2012 Prijavi Napisano 7. februar, 2012 @Pristavc, te tabli?ke so za otroke, daj tapravo po naro?ilu delat ko nardi? vozni?kega in kupi? stroja! haha,sam bi meu uno JEBIVETER, ta je men zmagovalna Citiraj
Tilen5 Napisano 29. maj Prijavi Napisano 29. maj Jaz bom pomoje tudi tablico na mazdi zamenjal dokler je še čas GO - JAJCA 3 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 29. maj Prijavi Napisano 29. maj Jaz sm si včeri nove tablice naročil, pa sem bil neučakan in sem si en slab photoshop naredu 😀 4 1 Citiraj
Bini Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj pred 21 minutami je Alex napisal: Kdo iz foruma? 🤔 Tega videvam v Ljubljani pri UKC😊 Citiraj
Alex Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj pred 5 minutami je Bini napisal: Tega videvam v Ljubljani pri UKC😊 Danes v Btc 1 Citiraj
Bini Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj pred 3 urami je Alex napisal: Danes v Btc Dobra barva a.... 🤗👍 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.