Marko_mx-3 Napisano 5. december, 2006 Prijavi Napisano 5. december, 2006 No odlo?ili so se da bojo ponovno dali v tisk tablic zato ?im preje po?ljite mail Rjuharju na avtomobilizem.com link do teme http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtop...sc&start=40 Citiraj
ReDevil Napisano 6. december, 2006 Prijavi Napisano 6. december, 2006 a kdo ?e ima tako tablco in kok so velke? :ne vem: A je to to kar ima? ti Marko?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 6. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 6. december, 2006 to so take kot jo imam jaz, sej na linku je mislim da vse razlo?eno Citiraj
Segi Napisano 6. december, 2006 Prijavi Napisano 6. december, 2006 je ReDevil napisal: a kdo ?e ima tako tablco in kok so velke? :ne vem: A je to to kar ima? ti Marko?! mal sm prebiral tist topic na a.com in ?e sem prav zasledu so velikosti 30x8cm..s po?tnino vred te pa pridejo 2700 sit mogo?e kdo ve ?e je mo?nost da da? ?e grb zraven tiskat?? Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
Marko_mx-3 Napisano 6. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 6. december, 2006 grba ti ne bojo naredil in tudi krajevnih oznak ne, ker je to ponarejanje uradnega dokumenta Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 11. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 11. december, 2006 Nova tema! http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtop...asc&start=0 je "Rjuhar" napisal: Prednovoletno in s tem zadnje tolarsko naro?ilo. Tablice so velike 30 x 8 cm, po potrebi kak centimeter vec, ce je dolg napis. Napis je lahko dolg do 9 znakov (odvisno od sirine crk). Znaki so lahko samo velike ?rke brez ??? in posebnih znakov. XY sta mo?na. Tablice bom po?iljal IZKLJU?NO po povzetju ; Cena je 2300 SIT za komad + 550 SIT postnina in kuverta po povzetju. Narocila sprejemam IZKLJUCNO na e-mail reklamne.tablice@email.si do vkljucno SREDE, 20. decembra 2006 (23:59). Narocilo MORA vsebovati naslednje podatke: ime in priimekceloten po?tni naslovtelefonska ?tevilkanapis na tablici?tevilo tablic Nepopolna naro?ila gredo v ko?. Tisti, ki ste mi ?e po?iljali PMje in maile za tablice, prosim po?ljite ?e enkrat mail po zgornjem postopku, saj v nasprotnem primeru tablice ne bodo izdelane. Stare maile sem izbrisal. Citiraj
ReDevil Napisano 13. december, 2006 Prijavi Napisano 13. december, 2006 Mare, sicer OT ampak me zanima, al je tale maher ljubitelj rjuh (spanja), ali obvlada? med njimi?! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 13. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. december, 2006 nimam pojma ker ga ne poznam osebno Citiraj
poky Napisano 13. december, 2006 Prijavi Napisano 13. december, 2006 ReDevil,kaj pa ?e je tipu recimo ime Robi,pi?e se pa Juhar??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdohist Napisano 13. december, 2006 Prijavi Napisano 13. december, 2006 kok bi jo dav delat sam kaj ko je nimam kam dat! so prov cortkane Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Marko_mx-3 Napisano 7. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. februar, 2007 Ponovno si lahko naro?ite tablice Do SREDE, 14. februarja 2007 je "Rjuhar" napisal: By a popular request - ponavljam pobiranje naro?il, vendar - POZOZ. Zaradi neresnega naro?nika, ki je naro?il in ne prevzel (SHADOW 42) dva komada tablic, je nova cena za to rundo povisana na 10,60? + postnina in kuverta (1? razlike). Tablice so velike 30 x 8 cm, po potrebi kak centimeter vec, ce je dolg napis. Napis je lahko dolg do 9 znakov (odvisno od sirine crk). Znaki so lahko samo velike ?rke brez ??? in posebnih znakov. XY sta mo?na. Tablice bom po?iljal IZKLJU?NO po povzetju! Narocila sprejemam IZKLJUCNO na e-mail reklamne.tablice@email.si do vkljucno SREDE, 14. februarja 2007 (23:59). ?asa je torej 8 dni. V kolikor bo narocil manj kot 20, bom narocilo odpovedal, saj si izgube ne mislim vec delat. Narocilo MORA vsebovati naslednje podatke: ime in priimekceloten po?tni naslovtelefonska ?tevilkanapis na tablici?tevilo tablic Nepopolna naro?ila gredo v ko?. Tisti, ki ste mi ?e po?iljali PMje in maile za tablice, prosim po?ljite ?e enkrat mail po zgornjem postopku, saj v nasprotnem primeru tablice ne bodo izdelane. Stare maile sem izbrisal. http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtop...&highlight= Citiraj
poky Napisano 7. februar, 2007 Prijavi Napisano 7. februar, 2007 Hvala Marko,sn naro?o! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
zemir Napisano 8. februar, 2007 Prijavi Napisano 8. februar, 2007 je poky napisal: Hvala Marko,sn naro?o! Jst tud Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
cleopatra Napisano 8. februar, 2007 Prijavi Napisano 8. februar, 2007 prepoceni.jaz sem da 40.000 sit, in zo dvakrat.ne, saj je vredu mal vas zezam, ker so moje tolk drage.se pa ne HVALIM,?e to kdo misli. dnd Citiraj
Boss Napisano 8. februar, 2007 Prijavi Napisano 8. februar, 2007 da ne bo koga zavedlo je to namre? precej manj?i format kot je taprava tablica Citiraj
poky Napisano 28. februar, 2007 Prijavi Napisano 28. februar, 2007 No,v?eraj sn ?e jaz dobo svojo tablico! Mi je kr v?e?,tak da gre v avtek v kratkem! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
zemir Napisano 28. februar, 2007 Prijavi Napisano 28. februar, 2007 Jaz sem jo ?e en teden nazaj dobu pri?lo me je pa 14 ojrov Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
cleopatra Napisano 28. februar, 2007 Prijavi Napisano 28. februar, 2007 jaz sem pa v?eraj zamenjal original z LJ DANDO, na GO DANDO, kar sredi Ljubljane, ni blo nobenmu n? jasn.dnd Citiraj
LabiGT Napisano 28. februar, 2007 Prijavi Napisano 28. februar, 2007 dando sem te videl vceri (al predvcerasnjim)..pa kr umazan nissan (kaj se to pravi?? ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
uklopko Napisano 28. februar, 2007 Prijavi Napisano 28. februar, 2007 je cleopatra napisal: jaz sem pa v?eraj zamenjal original z LJ DANDO, na GO DANDO, kar sredi Ljubljane, ni blo nobenmu n? jasn.dnd norc....?e dobro da te ni keri prijavil da si ukradel avto!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
pristavc Napisano 6. februar, 2012 Prijavi Napisano 6. februar, 2012 Vem da je stara tema,ampak vseeno,?e koga zanima kje se dobijo te tablce z raznimi imeni,napisi,zajebancijami ala JEBIVETER pa take,mam tlele cifro od mo?akarja ki te tablice izdeluje in prodaja. 041 911 383,ali email: mico.milosavljevic@gmail.com Pa lep pozdrav vsem ! Citiraj
Boss Napisano 6. februar, 2012 Prijavi Napisano 6. februar, 2012 Pa ni to ta biv?i dirka? (rally, GHD, CHD)? Citiraj
Deeyan Napisano 6. februar, 2012 Prijavi Napisano 6. februar, 2012 jp, pa ?e vedno ma dirkalno F-ko doma Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.