Z M A J Napisano 7. februar, 2012 Prijavi Napisano 7. februar, 2012 @Pristavc, te tabli?ke so za otroke, daj tapravo po naro?ilu delat ko nardi? vozni?kega in kupi? stroja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
pristavc Napisano 7. februar, 2012 Prijavi Napisano 7. februar, 2012 @Pristavc, te tabli?ke so za otroke, daj tapravo po naro?ilu delat ko nardi? vozni?kega in kupi? stroja! haha,sam bi meu uno JEBIVETER, ta je men zmagovalna Citiraj
Tilen5 Napisano včeraj ob 03:34 Prijavi Napisano včeraj ob 03:34 Jaz bom pomoje tudi tablico na mazdi zamenjal dokler je še čas GO - JAJCA 2 2 Citiraj
Shrek Napisano včeraj ob 04:32 Prijavi Napisano včeraj ob 04:32 PO FORDA Avtovleka za Slavkota... 2 1 Citiraj
g.Wankel Napisano včeraj ob 05:39 Prijavi Napisano včeraj ob 05:39 Jaz sm si včeri nove tablice naročil, pa sem bil neučakan in sem si en slab photoshop naredu 😀 3 1 Citiraj
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 21 minutami je Alex napisal: Kdo iz foruma? 🤔 Tega videvam v Ljubljani pri UKC😊 Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 5 minutami je Bini napisal: Tega videvam v Ljubljani pri UKC😊 Danes v Btc Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.