Tablice
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
prid v naše konce pa te pelem. V koči majo tud kej dobrga za pojest sam je pametno naročit tole je pa današnja popoldanska null
-
Nimam vec takega doma...tkole je se placa ce gre sedez cist naprej. Sem imel tak sedez, bi moralo it. Sam za sovoznika pa ne bo zraven potem, oziroma neudobno..
-
Moj 1. razlog za nakup CX-30 je bil, da je avto višji in ne podrsa, ko grem iz dvorišča. Izhod pa je na cesto s 17% naklonom. 😁
-
Umikat se ni treba nobenmu. Nekaj je tolerantnost in tudi izkoriscanje prednosti motorja, drugo je pa neizkusenost in objestnost... Tega noben ne podpira, niti pravi motorist. Mene tud pogreje ko kdo rece ja pa na motorju je vroce mamo prednost pred avti s klimo... Motorizem je sport na prostem, ce tega nisi prej pomislil je to tvoj problem. Marsikdo jamra vozi se pa v leder kombinezonu, vode nobene pije pa samo kofe ko se ustavlja. Vse cestitke. Te dni sem na drugi strani kot kolesar, 98% je izjemno tolerantnih, pride vmes kak nabrit, ampak v bseh dneh pa ravno danes sel mimo na zozanju ne vec kot pol metra od mene brez popuscanja gasa. Itak....ČK, RI, ČK....hrvatje. Takemu ce bi ga pol srecal bi pa povedal svoje. Vcasih je treba bit na drugi strani da se zavedas.
-
Ja ampak v primerih motoristov moramo imeti vedno vsi ostali toleranco. Načeloma bi morala biti vzajemna, kaj meniš? Tako se jim moraš pa umikati na semaforjih, v ovinkih...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.