HLADNI Napisano 27. december, 2006 Prijavi Napisano 27. december, 2006 Dolgo nisem bil med vami, pridem pa takrat obvezno, ko mi kaj "crkne"!!! Ksenonska ?arnica mi je ?la, kateri tip naj kupim, kje bi bile ugodne??? (mazda 6 2.3 GT) Lep sooon?en pozdrav vsem skupaj !!! Hvala za kakr?nokoli informacijo... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. december, 2006 Prijavi Napisano 27. december, 2006 Dolgo nisem bil med vami, pridem pa takrat obvezno, ko mi kaj "crkne"!!! Ksenonska ?arnica mi je ?la, kateri tip naj kupim, kje bi bile ugodne??? (mazda 6 2.3 GT) Lep sooon?en pozdrav vsem skupaj !!! Hvala za kakr?nokoli informacijo... Poglej katera je D2S ali D2R.Cena tam okrog 12 ksit, lahko izbira? med barvo svetlobe, 4300K(ponavadi tovarni?ko vgrajena),6000K(najbolj priporo?am ) in 8000K.Najbolje da zamenja? obe in tisto ki ti ?e dela da? v rezervo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 27. december, 2006 Prijavi Napisano 27. december, 2006 Dolgo nisem bil med vami, pridem pa takrat obvezno, ko mi kaj "crkne"!!! Ksenonska ?arnica mi je ?la, kateri tip naj kupim, kje bi bile ugodne??? (mazda 6 2.3 GT) Lep sooon?en pozdrav vsem skupaj !!! Hvala za kakr?nokoli informacijo... a si siguren, da je "samo" ?arnica crknila? Da ni slu?ajno kaj drugega? Citiraj
uklopko Napisano 28. december, 2006 Prijavi Napisano 28. december, 2006 Prestavi ?ernico na drugo stran in pri?gi!!!!!! PROBAJ pa bo? takoj vedel ali je samo ?arnica Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
KAALman Napisano 29. december, 2006 Prijavi Napisano 29. december, 2006 Dolgo nisem bil med vami, pridem pa takrat obvezno, ko mi kaj "crkne"!!! Ksenonska ?arnica mi je ?la, kateri tip naj kupim, kje bi bile ugodne??? (mazda 6 2.3 GT) Lep sooon?en pozdrav vsem skupaj !!! Hvala za kakr?nokoli informacijo... dej to tak grdo napisat "crkne" pri Mazdi to samo neha delovati zaradi dotrajanosti :) p/s: ko bo? re?il, napi?i, kaj je blo in po?em Citiraj LP KAALman
HLADNI Napisano 4. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. januar, 2007 KAALman ima? prav, ?arnica je nehala delovati po 140000 km, cena original Philipsove (seveda ne na servisu) je 8000 Sit. Barva svetlobe je 4300k, torej tovarni?ka (druga?e menda radi zakomplicirajo na tehni?nih), menjavo sem pa pla?al 5000 Sit, seveda na servisu, kjer se je mehanik "matral" cca 20 minut. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.