Hrdzo praznuje
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Verjetno sem to pozabil, ja. Kilometre sem resetiral, olje pa (ocitno) ne. Pod kozolcem, pri s.p. mehaniku. Brez racuna zame. 😄
-
Ne vem kam bi dal, mogoce v jamralnik... V Obiju sem kupil elektricno lojtro da mi susi brisace. Timerja nikakor ne znam nastaviti. Ima kdo to zadevo doma? Jasno mi je da so P1-P7 dnevi v tednu. Ima tudi stevilke 1-7, za katere mislim da so tudi dnevi. Za vse dni sem nastavil crtico na 1. uro zjutraj do 3.ure. Probal tudi vse druge crtice izbrat, pa pustit te tri neizbrane. Pa je hudic se vedno topel cez dan ko to delam.
-
Bogi revež, očitno zaslužiš več kot 60k bruto letno in bo problem plačat več kot minimalne prispevke?
-
Pred Brexitom, so ga prvi dobli angleži. 145€ je bil tukaj: Benchmade 533 Mini Bugout Orange Folding Knife HEINNIE.COM The Maskara features a stainless steel blade with a nail nick and a thumb stud attached which is... Ni mi žal, da sem ga kupil. Švicara sta cenovno nižje. Tudi režeta slabše, čeprav boljše od večina nožev, ki jih imajo ljudje v rokah. Imata pa kar nekaj orodja, žagico itd.... kljub temu se je z njim v pol leta 2x sodelavec porezal, ko je sendviče delal. Kot je @skritikrt povedal, ko primeš v roke, veš da ni navadni nož. Če to ceniš in si pripravljen toliko dat za to, pa je osebna odločitev.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.