Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mare je pogledu, pa baje se je vse skupi dogajal zato ko se je neka pena oz. guma vnela, tista ko je pod prestavno ro?ko, tko da ?e dobr da ni ?lo pol vse skupi naprej! <_<

Sm pa ugotovu da mare ni ve? tko dobra du?a, ker mi je posodu samo tamav gasiln aparat, ne tavelcga! :ne vem:

Zgleda se je naveli?u bit dobra du?a, ker je vidu da se od tega ne da ?vet! :blink:

No mal heca mora bit, svaka ?ast dedcu, ki si vzame cajt ko nas mazda?e kej mori! :rispekt::ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano
?zmeden??zmeden? ampak res, kolk pa ti ?alta? - zgleda da pri teb ni poglaviten podatek ?tevilo obratov motorja ampak ?tevilo ?altanj na minuto. :ne vem:

33112_1.png

Napisano

?zmeden??zmeden? ampak res, kolk pa ti ?alta? - zgleda da pri teb ni poglaviten podatek ?tevilo obratov motorja ampak ?tevilo ?altanj na minuto. :ne vem:

SEKUNDO !!! :D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Hehe, me zanima kako hitr bi kdo od vas "od?altav" iz avta ko bi se za?el po podnu smodit! <_<:D

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Lepo po?as gre? ven in opazuje? kje gori da lahko ?im bolj u?inkovito pogasi? :D

Pa avta ne raznese kar tako, traja kar nekaj ?asa da ga raznese kot v raznih filmih. Prvo kar "raznese" so gume in sledi mali pok, kar pa ni preve? nevarno.

Napisano

Hehe, me zanima kako hitr bi kdo od vas "od?altav" iz avta ko bi se za?el po podnu smodit! <_<:D

jah pomoje da bi se jaz kar naprej pelu ker bi se mi dobr zdel da bi dimno zaveso delu!!!! :hohoho:

ne dost heca jah ustavis pa gasis seved ce mas z cem v tvojem primeru si mev pa tak sam olje pa benz tko da nebi mogu kaj prevec gasit!!!

podpisrqrf.jpg

mazda teka teka in se razspaca

lite feltne pa ostanejo doma!

Napisano

pomoje se je tista pena ki je bila okol prestavne ro?ice v?gala, je malo o?gano spodaj, ni pa videti vira v?iga

jkz biom se zmeri reku da je olje krivexc ker ves da je tam prav lepo mastna pa ves da se je kar orenk segrel ko jo je zgavc ko prasico!!! pena pa je bla zgolj tisto kar se je uzgal in kar je gorel!! <_<

podpisrqrf.jpg

Napisano

Verjetn ma kr mare prov, mam pa zdej u planu u pondelk da mi majstr razne cin?pule dol po?raufa, ker tam spodi semering orng pu??a, pa da se to kokr tolk sanira, da nav ve? problema, drga? pa sm dons z vozom u Lublani, edin kar je, je da ni lih najbol zihr ob?utk! :D

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Verjetn ma kr mare prov, mam pa zdej u planu u pondelk da mi majstr razne cin?pule dol po?raufa, ker tam spodi semering orng pu??a, pa da se to kokr tolk sanira, da nav ve? problema, drga? pa sm dons z vozom u Lublani, edin kar je, je da ni lih najbol zihr ob?utk! :D

pa kaj se sekiras danes dez pada ti bo ze on pogasu ce se bo spet kaj unel!!!!

ne dost heca a si wagen kaj oprav ker je biv kokr sm jaz vidu kar orenk posmojen pa ni blo lih vredu vidt!!! <_<

podpisrqrf.jpg

Napisano

Voza sm okopov pol u soboto kmav zatem ko si ?ov, itak je biv pa pol d? tko kot pa? zmeri ko perm voz! <_<

Osmojen pa ni biv, celo spodi je hudi?evo mal ostankov po?ara, prakti?no n?! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Voza sm okopov pol u soboto kmav zatem ko si ?ov, itak je biv pa pol d? tko kot pa? zmeri ko perm voz! <_<

Osmojen pa ni biv, celo spodi je hudi?evo mal ostankov po?ara, prakti?no n?! :danzoman:

aha jaz sem se sam bavu da se bo se kaj na laku poznal ker ves da je barva prve klase!!! :hohoho:

pol si pa lahk mal vesev!!! :bravo:

podpisrqrf.jpg

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Jep tastari passat je. Trenutno pa avto gori na relaciji KR-LJ izvoz ?martno :blink: ..zadnje ?ase se to kar pogosto dogaja :ne vem:

Napisano

Ja pa njbl ?alostn je to, da celo novi avti niso imuni na take zadeve, ker je ponavad kak?n problem z elektro instalacijo! <_<:(

Dobrodo?li na forumu!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Čisto tako enostavno,kot ti pišeš ni. Vsak je svojo juho kuhal,in tudi revolucionarji so se pečali z okupatorjem...pa naj skrivajo kolikor hočejo. Meni gre bolj za slovenstvo in to,kar se je dogajalo po vojni...da bi svoj narod klali-to še fašisti niso delali...ma,da bi samo klali,pa so v imenu revolucije delali še kaj hujšega.   Pa ajd-kar je bilo je bilo....a da ne pustiš normalnega pokopa-tukaj se skriva tista pokvarjena srž,za katero bo levi pol potreboval še zelo dolgo,da se ga bo znal otresti.    
    • Prodaj in bo najbolje...in upam da najdeš znamko ki ti bo ok...
    • Ju,hu,hu😃-prišel center Nubert nuBox-330 Nekaj prask na foliji tu in tam,a to sem pričakoval...pač kozmetika... Hardware pa tukaj ne more biti vprašljiv,ker...sem že pisal o tem...nuBox oz. Nubert pasivne zvočnike praktično ne moreš fentati,ker imajo avtomatske reverzibilne varovalke tako za srednjetonce kot za visokotonce...z normalnimi ojačevalci ni mogoče uničiti...se izklopi dokler ne zmanjšaš obremenitev....pa še ta je z 200W-stalne,300W-končne obremenljivosti onkraj zmogljivosti večine ojačevalcev. Za kretnico ne rabim še enkrat pisati-"adijo pamet": 9 keramičnih uporov 9 tuljav (3x z jedrom,6x zračne) 8 kondenzatorjev 2 varovalki 1 stikalo Skupaj 29 elementov...in seveda niti en elektrolitski kondenzator,torej vse komponente,ki z časom ostanejo električno stabilne-prerfekcija😍
    • to se greste sam še nekateri, ki bi želeli spremenit zgodovino. Če bi vsi Slovenci enotno stopili proti Nemškim, Italijanskim in Madžarskim okupatorjem leta 1941 se danes sploh ne bi o nobeni NOB pogovarjali in vse generacije bi si lahko čestitale za pogum in domoljubno držo ter borbo proti okupatorju. Tako pa so eni kvizlingi, petokolonaši, izdajalci pač se oportunistično odločili, da je bolje lizat okupatorjeve škornje - ja pač so nekateri zaradi takega oportunizma pač plačali ultimativno kazen. Je blo to upravičeno ali ne? Danes gledamo drugače, leta 1945 pa je bila klima čisto drugačna pa ne samo pri nas, ampak po celi Evropi pa konec koncev tud po celi vzhodni Aziji in vsepovsod, kjer je vojna odnesla svoj davek. Skupno pri vsem tem pa je, da izdajalci in sodelavci okupatorja so najebali vsepovsod. Razlika pa le v tem, da drugod so čistko naredili veliko bolj temeljito kot v bivši Jugi.    
    • Da se malo javim po dolgem času...  Bil na servisu... Ne boste verjeli... Dejansko sem bil. Ker to kar se dogaja zadnje čase je nenormalno za nov avto. Škripanje povsod, tehnični problemi... Se sprašujem če bi sploh obdržal avto... Kaj so rešili? Kaj dosti niti ne! Totalno razočaranje! Mislim, da slabšega reševanja napak nisem doživel.  Mazdini odgovori...  Prilagam tudi kopije odgovorov!   1. Matrične luči niso rešili! 2. Da pade pedalo zavore občasno ob zagonu in prime le na koncu po dveh, treh "pumpanjih" se njim zdi normalno!?!!. To je občasno. 3. Zvoki podvozja normalen pojav pri Mazdah zaradi slabe izolacije? 😁 Tudi škripanje ob obračanju volana?!?? 4. Za kazalec nivoja goriva je po njihovo normalen pojav!?? Do sedaj pri nobenem oplovem ali kateremkoli drugem avtu tega nisem doživel... Nikoli. 5. Škripanje notranjosti zaradi ratzezanja in krčenja plastike?!! In kao "eko" materialov??? 😆   V glavnem en kup napak ki jih servis ni odpravil. Sedaj se pa sprašujem kaj sem kupil in kakšne sevise ima Mazda. Sploh pa kaj mi bo garancija če pa pod njo ne morem nlč rešiti???!   Aja barva je katastrofa. Havba je cela spikana... Tudi praske so že povsod. Avta ne perem na krtače.  Kaj se da še narediti predno prodam avto? Škoda ker avto je za vozit super.   Škripajo mi tudi zadnja vrata. 😆Ampak to so "podmazali" in naj bi bilo ok...    Toliko o moji prvi in verjetno zadnji izkušnji z Mazdo. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.