YavarYe X6V6 Napisano 19. januar, 2011 Prijavi Napisano 19. januar, 2011 jasno kdo koja jeb.. in kam to ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 19. januar, 2011 Prijavi Napisano 19. januar, 2011 ... vodi, sicer pa ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 19. januar, 2011 Prijavi Napisano 19. januar, 2011 se v na?i klin?evi dr?avi to?no ve kdo pije in kdo pla?a, in kdo nebo najebal, ?e ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 20. januar, 2011 Prijavi Napisano 20. januar, 2011 ... gre magari vse k ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 3. februar, 2011 Prijavi Napisano 3. februar, 2011 prokletim botom v ameriko in tam dela... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 3. februar, 2011 Prijavi Napisano 3. februar, 2011 ... vse kar ni za nobeno ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 pametno rabo naj gre v prlament in tam, za na? denar, me?a dreki in ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 ... ostale koktejle, ki jih najraje ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 servirajo nam, in gledajo kol nas bodo ?e za to oceganili, pa ?eprav so jih name?ali z na?im dnarjem.... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 ... in znojem, ki smo ga ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 ga vlo?ili , da smo vlekli ke? od makaronarske mafije .... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 ... ki ga sigurno ni ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 ... se nahaja v poziciji Titanica, tik preden ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 in si misli js znam plavat, po vsem tem dreku.... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 ne ostane drugega kot da nekomu, ki si to mimogrede zaslu?i, razbijem gobec in to 2X za vsak slu?aj, ke bolj bit ziher kot pa ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 ... se pol spra?evat a sem ga morebiti premal naklestil in ima ?e toliko mo?i, da... Citiraj
Z M A J Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 ... razmi?lja; ali se je Helena Blagne dejansko neko? imenovala Jelena Blagojević (???), kar verjetno ve?ina od vas ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 ne jebe tud ?e je bla prej terminator, al pa en navdn poslanc-lopv, ki se sedaj tako skriva... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 ... da dostrikrat niti sama ne ve ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 al bi se usedla al sam ti?a ven ven potegne..... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 al bi se usedla al sam ti?a ven ven potegne..... ... ko se je sama zna?la sredi nekega prostora, kjer mo?no odmeva, odmeva ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 samo tega tako al tako ne opazi, ker prazna glava, tudi doni kot prazen sod in tako se neovirano nali?pa in popravi jajca in gre ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 ... na hopa cupa ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 ni va?no al da al dobi samo da fa?e ?e eno porcijo, kamorkoli ?e pade in potem odpeketa ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 17. februar, 2011 Prijavi Napisano 17. februar, 2011 ... novim jebozovnim dogodiv??inam naproti, zavedajo? se... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.