www.nopi.com
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
WTF pa je zdaj to .. sprejem v pionirje in ZSMJ pa fak res nima vezo s KPJ oziroma KPS. V KPJ si se MORAL SAM odločit in JJ se je SAM odločil še kot 17 letnik. A veš kaj je napisal v pristopni izjavi? Tole »Želim delovati v ZK in doprinesti svoj delež pri izpolnjevanju zastavljenih nalog in se hkrati bolj izobraziti v marxistični ideologiji« Kot 17 letnik, ki je čutil slo po oblasti, namesto, da bi punce lovil. Jaz sem bil še v JLA in so tudi nam prinesli obrazce za vpis v KPJ pa sem jih gladko zavrnil in to kljub temu, da sem bil na raportu vsak drugi dan, kjer so preverjali ali si "za nas ali za one tvoje". Velik lažje bi mi bilo to podpisat pa bi imel mir.
-
Volan bi bilo še dobro met. Pa bremze. Drugo je pa že dodatna oprema...
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Glavni problem fašistoljubcev je, da s tem ko so volili jajčeglavca, so izvolili opankarja za precednika državnega zbora. Se tolažijo, da če je glanckopf rekel, da jo to OK, potem je to OK. Opankar je samo priložnostni kriminalec, tako da to ni toliko kot narodni izdajalec jajo. -
pa še kako je bil, a ko delaš nekaj mimo partije po svoje je partija ravno tako kaznovala lastne člane... ja nekako tako kot to počenja SDS s svojimi odpadniki, ki bi jim rada izstavila račun, ker jih pač ravno v zapor ne more strpat. Aja pa Logar in druga dva niso odpadniki, da ne bo pomote. SO imeli nalogo, da napravijo satelitsko stranko, kar je ukazal sam presvetli polbog. Kar dobra matematika... Logar mu je prinesel 6 poslancev, ki jih drugače ne bi imel.
-
Ja zelo dobro je preučil ta dokument in ga s pridom uporabil pred petimi leti. Točno tako je ukrepal kot je pisalo v tem dokumentu. Prisilit protestnike v kot, da bi se uprli policiji, ki bi nato posredovala maksimalno agresivno. - V Ljubljano so poslali policiste in specialce od drugod, ker so vedeli, da Lj policisti ne bodo tako drastično ukrepali proti svojim someščanom, prijateljem, sorodnikom. - Preusmerili so avto albanske delegacije direktno v protestnike... ne to ni bila napaka šoferja. Upali so da se bodo protestniki spozabili in tolkli po avtu, da bi policija lahko ukrepala. - Jašo Jenulla so aretirali in uklenili pred vsemi in z njim paradirali po ulici, da bi izzvali bes protestnikov. - Protestnike niso hoteli razgnati, ampak so jih potiskali v kot, da bi ja prišlo do konflikta. - metali so plinske naboje celo po otroškem igrišču v Tivoliju, kjer so se nahajale družine z otroci. - v vodo za vodni top so primešali solzivec, so pa najslabše odnesli prav policijski konji. Zelo dobro se je naučil kako se ukrepa iz teh dokumentov in točno takrat dokončno dokazal, da v njem ni demokracije, ampak še vedno nek zagrenjeni komi diktator, ki je oboževal diktaturo. Ja tako zagret je bil, da so ga fuknili iz ZK, ko je bil na tem, da postane predsednik ZSMS. Jokal in moledoval je da ga vzamejo nazaj.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.