Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Najbolj kritične vrednosti za Mazda 2.2 motorje 2012-2019: Brake booster pressure sensor (kar ti pove delovanje vakuumske črpalke): 7,6 kPa. Engine oil pressure: 160 kPa (@ temperatura motornega olja 70-80 °C in pri prostem teku). Exhaust pressure sensor: okoli 100 kPa (v prostem teku). Differential pressure of exhaust gas: pod 0,3 (takoj po regeneraciji). Correction value of injector 1-4: od -0,7 do +0,7. Mass air flow (MAF): 5g/s (prosti tek, pri ogretem motorju). Manifold absolute pressure sensor (MAP): = "Desired Manifold Absolute Pressure". Jaz sem nabavil tale OBD, s katerim lahko vidiš zgoraj navedene parametre in seveda še veliko več: XTools A30M OBD (sicer preko AliExpress). Priporočam dva youtube kanala: https://www.youtube.com/@MrNiceGuy94 https://www.youtube.com/@kennedysgarage3281 Sam nisem mehanik, ampak sem s pomočjo teh dveh kanalov sam zamenjal podložke in pregledal odmično gred (ki je bila pri meni kakor nova pri 200.000 km). Če pa boš kaj na dolenjskem ali v Ljubljani, pa lahko tudi skupaj pogledava parametre (brezplačno seveda). Še tole. DPF pusti pri miru, EGR je mogoče programsko izklopiti (po lastni presoji seveda).
-
Dns za ogrevanje s Poganjalcem do Ravbarja in nazaj, tam rdeč domač pir, sledil je fikmezz ter kasneje še borilni športi.
-
Ja,ga bom polnil do 80%. Kamere so pa res rakete. Se je danes prepričal Etcho. 🤗 Zoom ti približa stvari tako blizu,da recimo vidiš na hiši,ki je dvesto metrov stran, kamenčke na fasadi. Res neverjetno.
-
TAT, ki pomoje sodi v rubriko SMEH Tatu parfuma prijeli, ko se je vrnil po pozabljen telefon | 24ur.com WWW.24UR.COM Policisti so v Izoli prijeli tatu parfuma, ki se je po kraji v trgovini vrnil po pozabljen telefon v bližnji lokal. Vmes je imel državljan Hrvaške, ki je bil pod vplivom drog, tudi prometno nesrečo, po kateri njegovo vozilo ni...
-
Se boš navadil na čisto drugačni način polniti,ko boš videl,da je npr. 10-15min. polnjenja že "polna kapa". Tako sem se jaz odvadil zmeraj polniti na 100%...tu pa tam že,a večinoma ne....in če vzameš en npr. majhen 65W polnilec,boš pogruntal,da sploh ni neka razlika napram 100W...k telefon z lahkoto "požre" in ne rabi bremzati amperažo,ki mu jo polnilec ponuja. Me zanima,kako si zadovoljen z kamerami-mora biti raketa🧐
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.