Alex Napisano 4. marec, 2017 Prijavi Napisano 4. marec, 2017 aha to bo to... sem se ustra?il, da je tehnologija ?e tolk napredovala ?udno...pri meni pa ?edalje bolj trpijo robovi gum...pa poraba nara??a.?udno.Mislim, da je to pri meni tisto- bolj star bolj nor. Zato pravkar resno razmi?ljam, ampak resni?no, da bo moja naslednja ?estica benzinarka,192 konji?ev.Kurc pa poraba.Kurc pa vonj po nafti. 4 Citiraj
Gelipter Napisano 4. marec, 2017 Prijavi Napisano 4. marec, 2017 ?udno...pri meni pa ?edalje bolj trpijo robovi gum...pa poraba nara??a.?udno.Mislim, da je to pri meni tisto- bolj star bolj nor. Zato pravkar resno razmi?ljam, ampak resni?no, da bo moja naslednja ?estica benzinarka,192 konji?ev.Kurc pa poraba.Kurc pa vonj po nafti.To....stari si se odlo?il...super.gassss.lp Citiraj
Slivka Napisano 29. januar, 2018 Prijavi Napisano 29. januar, 2018 Malatesta Cobra - po 25.000 km nima ve? kot 4 mm profila, zato jo menjam... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
FuManchu Napisano 29. januar, 2018 Prijavi Napisano 29. januar, 2018 Michelin pilot sport cca 20Kkm. Bo treba dati spomladi zadnje na sprednjo os. Nekje ?voh 4mm jih je ?e na sprednjih. Res ?pa, da guma dr?i ko se segreje ko pes je?a. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.