qwerty Napisano 4. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2007 o dose?ek Citiraj If in doubt, flat out...
323f speed Napisano 5. november, 2007 Prijavi Napisano 5. november, 2007 Pa kje prej staknete prostreet kmen je ne rata dobit pa ?e okol spra?ujem pa ni?. Citiraj
qwerty Napisano 5. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2007 demo mamo to 785MB vlek je ni? skrbet da mamo celo jo ?e do 14ega nobedn nau mel Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 5. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2007 a pozna kdo kak program ki simulira sintesajzer na ra?unalniku :ne vem: :ne vem: jz bi se mal techno ?pilu Citiraj If in doubt, flat out...
blindek Napisano 5. november, 2007 Prijavi Napisano 5. november, 2007 BMW M3 challenge odli?na simulacija http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/mser...me/content.html Citiraj
qwerty Napisano 5. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2007 tto ?e mam, ampak jz spra?ujem za sintesajzer ---> elektri?na klaviatura ?e se kje dobi program Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 6. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2007 zasledil cel need for speed prostreet PRERELEASE 8.2GB sam ma 0 seederjev Citiraj If in doubt, flat out...
bbilder Napisano 6. november, 2007 Prijavi Napisano 6. november, 2007 Trenutno igram Street Legal Racing Redline Z vsemi patchi kon?no dela kot se zagre.Je pa zlo zanimiva igrca za dolgajt preganjat. Notr loh me?e? nove avte, nove motorje, nova plati??a,gume,...Avto mora? komplet sam sestavit pol pa gasa:)Vo?nja ni nevem kaj ampak za dolg?as re?it je. Dirka? pa uglavnem drag race.Evo par mojih kolotkov: Citiraj
qwerty Napisano 7. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. november, 2007 Dans nabijal NFS Underground 2 Glejte kolk sem iz Mazde MX5 vn potegno Ka mi lahka kdo kW prera?una v HP Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 8. november, 2007 Prijavi Napisano 8. november, 2007 Evo Qwerty tole je pa nekja zate Pimp My Ride - game Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 9. november, 2007 Prijavi Napisano 9. november, 2007 Dans nabijal NFS Underground 2 Glejte kolk sem iz Mazde MX5 vn potegno Ka mi lahka kdo kW prera?una v HP 350,055 Citiraj
qwerty Napisano 9. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. november, 2007 ne fuki tolk ma mo?i ena mx-5 Citiraj If in doubt, flat out...
Marko_mx-3 Napisano 10. november, 2007 Prijavi Napisano 10. november, 2007 sedaj si pa ?e malo preberi kak?ne predelave so in ti bo mogo?e malo ve? jasno, je pa opisanih ene 5% predelav Citiraj
Boss Napisano 10. november, 2007 Prijavi Napisano 10. november, 2007 Call od Duty: modern warfare - eden najbolj?ih ?pilov zadnje ?ase. Crysis bo imel te?ko nalogo biti bolj?i ?e posebej, ?e bo tako grafi?no po?re?en kot je to v demu. 8800 Ultra is not enough Citiraj
Guest BrainY Napisano 10. november, 2007 Prijavi Napisano 10. november, 2007 jap cod4 je zmaga.. vsaj singleplayer. sem je ?e obrnil, je res nekako kratka. upam da bo multiplayer za kaj. crysis ?e nisem sprobal ampak je res baje hardwersko najzahtevnej?i ?pil. tak da vpre?anje ?e si bom jo sploh nalo?il. lp Citiraj
qwerty Napisano 10. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. november, 2007 sedaj si pa ?e malo preberi kak?ne predelave so in ti bo mogo?e malo ve? jasno, je pa opisanih ene 5% predelav sej ma? tiste osnovne predelave, motor, ecu, wight reduction, nitro, turbo, bremze, ferdri, menjalnik,... pol ma? pa ?e dyno predelave, ni?anje in vi?anje avta, zavorna mo?, aerodinamika, ECU nastavitve (odzivnost po obratih), nitro nastavitve, turbo nastavitve (odzivnost po obratih), fornt in rear sway bar,.... Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 12. november, 2007 Prijavi Napisano 12. november, 2007 Call od Duty: modern warfare - eden najbolj?ih ?pilov zadnje ?ase. Crysis bo imel te?ko nalogo biti bolj?i ?e posebej, ?e bo tako grafi?no po?re?en kot je to v demu. 8800 Ultra is not enough Jp,COD 4 je res dober. Crysis pa ni tak po?re?en,kot je bil demo,lepo lavfa na normalnih ma?inah. Tak,da bo tebi leto ko ?us. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uklopko Napisano 12. november, 2007 Prijavi Napisano 12. november, 2007 COD 4 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qwerty Napisano 14. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. november, 2007 prostreet je uradno zunajjjjjjj Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 14. november, 2007 Prijavi Napisano 14. november, 2007 prostreet je uradno zunajjjjjjj ja nekateri pa jo ?e igramo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 14. november, 2007 Prijavi Napisano 14. november, 2007 Jp,COD 4 je res dober. Crysis pa ni tak po?re?en,kot je bil demo,lepo lavfa na normalnih ma?inah. Tak,da bo tebi leto ko ?us. Probal, samo na Visti je v very high nastavitvah ?e vedno zelo po?asen - na resoluciji 1680x1050 imam samo 15-17 FPS v povpre?ju... Sre?a da se ga da tudi za XP-je mal po hackat, da zasije v vsej svoji lepoti (enaka kvaliteta kot na Visti ) pa ima? cca 24-27 FPS v povpre?ju. DX10 my ass Citiraj
qwerty Napisano 14. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. november, 2007 ja nekateri pa jo ?e igramo klopkooooo sam demo ne ?e je pa orig. ti pa.... dej link ?e je taprava Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 15. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 15. november, 2007 ka zej morm vsak .rar file posebi extractat da lahk nalo?im? prostreet mislim :ne vem: 51 .rar file-ov je Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 15. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 15. november, 2007 EDIT mi je kr sam naredu sam kliknem pa auto run, ea setup,... pa n? ne nardi :ne vem: Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 15. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 15. november, 2007 klopkoooooo pomo? Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.