Skoči na vsebino

IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mene pa ta minaking ?e kr napada, pa naj ma vesele, obesu se nam zarad tega :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano
  je Marko_mx-3 napisal:

zakaj ima pa mally modri S?

in zakaj jaz ?e nisem hunter :P

Mally ma pa tisti S, ker je superman!!! :)

Skrivam se, ker me itak ni doma.

Mister polizman...go get a DONUT!!!

Napisano

Mene pa ?e vedno napada peder?ina jedna <_< u?er 5x,...v soboto 5x,...edin v petek me je samo 1x,.tko da ga niti prjavt ne morm,...... <_<

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Mene je pa sam enkrat tnt2 napadel pol pa n? ve? :bravo:

Jz pa zdej rfactor ?pilam :bravo: ful realna simulacija :rispekt:

Drga? sm si pa pr prostreetu nardil mat ?rno 3ko in jo poimenoval z M hunter :P Vozi pa z ?rnimi mat feltnaki pa z 546 konji?ki pod kavbo, le?i pa na eibach stage3 fedrnih, twin turbonetics turbocharger, crower-jev stage3 motor, pol je ena noname ful dobra driveshaft stage3, enako je z transmission stage3, gume so michelin stage3, bremze so brembo stage3; front dual calipper (ma spredi po dve ?eljusti na en disk), magnaflow exhaust,...

SLIKE :ouje:

Objavljena slika

Poziranje

Objavljena slika

Poziranje

Objavljena slika

Dvojni zavorni sistem

Objavljena slika

Rita sramezljiv

Objavljena slika

Po?rek

If in doubt, flat out... 

Napisano
  je LabiGT napisal:

evo sem klikal pa si me ugriznila...ce te to sprav v boljso voljo :)

:hohoho::hohoho: mal pa res :) ma? mafin v dobrem :P extra ?okoladn :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Mon, 24.03.2008 - 12:19:06 Stopi? se sa noćnim sjenama i ?ulja? se kroz uske uli?ice na rubu grada. Pripiti ?ovjek ti se u?ini kao savr?ena meta! Slijedeći svoje instinkte po?ne? kru?iti oko njega. Sve si mu bli?e i bli?e, i u trenutku kad sko?i? prema njemu - ?ovjek se okrene i uperi svoju lampu u tvoje lice. Na trenutak ostane? ukopan i zaslijepljen, i ?uje? njegov zaprepa?teni vrisak i zvuk njegovih koraka dok bje?i. To nije uspjelo... ostaje ti samo lampa tvoje potencijalne ?rtve da ju razgledava?.

Mon, 24.03.2008 - 12:08:07 Podmuklo si napao atomix !

Mon, 24.03.2008 - 11:19:53 Stopi? se sa noćnim sjenama i ?ulja? se kroz uske uli?ice na rubu grada. Pripiti ?ovjek ti se u?ini kao savr?ena meta! Slijedeći svoje instinkte po?ne? kru?iti oko njega. Sve si mu bli?e i bli?e, i u trenutku kad sko?i? prema njemu - ?ovjek se okrene i uperi svoju lampu u tvoje lice. Na trenutak ostane? ukopan i zaslijepljen, i ?uje? njegov zaprepa?teni vrisak i zvuk njegovih koraka dok bje?i. To nije uspjelo... ostaje ti samo lampa tvoje potencijalne ?rtve da ju razgledava?.

Mon, 24.03.2008 - 11:09:37 Podmuklo si napao M@X_SERB !

Sun, 23.03.2008 - 21:07:43 Podmuklo si napao ion !

Sun, 23.03.2008 - 20:47:27 Lov te vodi do jedno selo. Ulovio si 58.87 l krvi, 58.87 zlata i zaradio 1 bodova iskustva!

Sun, 23.03.2008 - 16:48:19 Lov te vodi do jedan mali grad. Ulovio si 142.02 l krvi, 142.02 zlata i zaradio 2 bodova iskustva!

Sun, 23.03.2008 - 15:42:10 Lov te vodi do malo naselje. Ulovio si 35.2 l krvi, 35.2 zlata i zaradio 1 bodova iskustva!

Sun, 23.03.2008 - 15:31:57 Stopi? se sa noćnim sjenama i ?ulja? se kroz uske uli?ice na rubu grada. Pripiti ?ovjek ti se u?ini kao savr?ena meta! Slijedeći svoje instinkte po?ne? kru?iti oko njega. Sve si mu bli?e i bli?e, i u trenutku kad sko?i? prema njemu - ?ovjek se okrene i uperi svoju lampu u tvoje lice. Na trenutak ostane? ukopan i zaslijepljen, i ?uje? njegov zaprepa?teni vrisak i zvuk njegovih koraka dok bje?i. To nije uspjelo... ostaje ti samo lampa tvoje potencijalne ?rtve da ju razgledava?.

:angry:<_<<_<<_<<_<:angry:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Jst bom res tko delu. Spet me je napadu hehe :D ?ist zauzet desc :D

Sm ga dau kr lepo delat za 8 ur dele, ?e ?e jst nimam ke?a da ga bo usaj on meu :hohoho:

POZOR!

Napisano

No, ?e se da na?eloma nimam n? proti, sam mi je bl ko ne useen k itak klikam k mam cajt, ne pa da bom zdele po cele dneve doma viseu pa tole kliku. Naj ma vesele dec :D

POZOR!

Napisano
  je ice napisal:

ja Allyssa zaprav jih pol ti jih pa nebo mogu ukrast :P

hehe,..ja ma dobr,..sam ?e ho?m kupt oklep za 8000k,..morm nejprej pr?parat :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano
  je Allyssa napisal:

hehe,..ja ma dobr,..sam ?e ho?m kupt oklep za 8000k,..morm nejprej pr?parat :D

ti tut :D

If in doubt, flat out... 

Napisano

Ma ne.... zadnji? me je napadel pa sem ga nalomu ko pesa... pol mi pa da mir.... :D

Zsdej sem 2 pod njegovo za?ćito napadu... pa da vidmo kaj bo... :D

Feel free....

Napisano

Mojmu vampirju se je o?itno poslab?al...nikoli ve? ga ne dam na dopust.

Bo ?e nekdo prevzel pokroviteljstvo nad njem...

Kr neki se izgublja, pa zabija v lampice, pa samo po 14l do max. 30l krvi nabavi...za odstrel!!!

Mister polizman...go get a DONUT!!!

Napisano

Jah,?e so pa "lucky fingers" doma. :P

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Mojmu pa kr gre. 3x metropola, 2x velegrad, in 2x selo. ?e en lov mam, pol pa zmanka minut :D

POZOR!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.