NAJDU SN WILDCAT !
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Se pravi moram verjeti neki firmi, ki je delala teste za nekega naročnika. Jaz ti govorim o lastnem okusu. Tudi mene so prepričevali kako je v Millerju velik boljše. Ok, kupim tam pa sem pol iskal z lupo po deklaraciji a sem kaj narobe kupil. NUtella ni bila nič boljša, Milka pa še manj. Tko da...
-
Pa čeprav je Nutello izumil italijan in je Ferrero Italjanska firma 🤔
-
Če potegnemo črto so dobri vsi. Le nekateri jih ne znajo vzdrževati in vozit.😉
-
Drži. Pri firmi Atlanic Trade (poznam nekaj vodilnih ljudi pri njih) so naredili teste. Zanimiva je bila lestvica kvalitete. Na prvem mestu je bila nemška Nutella. Na drugem mestu je bila Italijanska. Na tretjem mestu Nutella iz Poljske (ta je v skoraj vseh ostalih naših trgovinah na policah). Že sam okus je za različne trge drugačen. Prav tako so opazili rahlo razliko v kvaliteti lešnikov, kakava in ostalega. Preverjali so tudi to, da ko je recimo Nutella na toplem, koliko olja priplava na vrh. Kako se obnaša na hladnem itd... To raziskavo so naredili v firmi sami, ker so hoteli ugotoviti, ali je to res, da je razlika ali samo mit. In ni mit. Drugi primer je Milka. Ugotovili so , da je v čokoladi narejeni v Avstriji ali Nemčiji več lešnikov in tej so bolj kvalitetni. Za različne trge so rahlo prilagojeni recepti. Avstrijska in Nemška sta za odtenek bolj kremasti, medtem ko je Poljska bolj sladka in bolj "grobe strukture". Ko je na Poljska na hladnem, se pojavi več belih flekov. To ni nič narobe, le maščoba je bolj vidna. In tako naprej...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.