Skoči na vsebino

Gremlin

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Gremlin, ?estitam ti za usega skp 4 poste in ve? kot en let pa pou odsotnosti od foruma :D

Use naj naj :mi pijemoo:

:P

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

hehe LOL - smo zgleda ?e zadnjega Gremlina spodili s foruma :bravo::hohoho::hohoho:

34910_1.png

Napisano

hehe LOL - smo zgleda ?e zadnjega Gremlina spodili s foruma :bravo::hohoho::hohoho:

?koda,so tako sr?kani... :P

Napisano

Men je lep?a beseca "?upavci", kokr gremlini. Tko da ode ?e zadnji ?upavec s foruma :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• A še ena, ki je tam bila predolgo?   OK, strinjam se pogojno s tem, če so pogoji uporabe parkirišča resnično slabo vidni in pa s tem, da bi morali urediti sistem, da bi obiskovalcu sporočil, da je prekoračil čas in da mora doplačat. Če tega nimajo potem res izgleda kot, da delajo nalašč, da bi čim več poinkasantili.
    • Višina ni problem ampak vstopni kot/aproach angle. In ne rabi bit ravno brezpotje, tudi kakšna smotana starejša podzemna garaža.
    • Kolikor sem ga sam uporabljal izven ceste, nisem nikoli imel problema glede višine. Greš komot po vseh kolovozih, na smučanju greš povsod z njim. Ni pa to pravi "jeep", ki bi bil namenjen za vožnjo po hudih brezpotjih.  Če se veliko voziš po takšnih poteh potem si zagotovo zgrešil model in znamko.
    • Kar se tiče prezračevanja ( rež za pihanje) se delno strinjam. Recimo pri 6- ki je veliko bolj rešeno. Da bi bil kompresor klime prešibak nimam občutka. Klima lepo, hitro ohladi kabino. Podobno hitro kot pri 6- ki. Reže pri volanu se da lepo nastaviti in sicer tako, da ti ne piha direktno v roke, ampak bolj v zrak. Itak je bolje v vsakem primeru, da imaš poleti hladilne reže usmerjene gor, saj hladen zrak pade dol. To,da si moker po hrbtu je verjetno bolj posledica tega, da se veliko znojiš. To blago je namreč, vsak zame, veliko boljša varianta kot usnje, ki sem ga imel v prvi 6- ki. Volumen zraka " majhen"?? Ne razumem, kaj si hotel s tem napisati. Pač, kabina je toliko velika kot je. To ,da je " hermetično " zaprta je dober znak, saj je vožnja , tudi pri visokih avtocestnih hitrostih izredno tiha. Veliko bolj kot pri 6- ki, ki je dva razreda višji model kot cx 30. To,vda se sliši udarcev na makadamu v kabino je res. To gre tudi na račun , pri večini, večjih nizko presečnih  koles 18". Je pa zato vožnja po urejenih cestah in avtocestah toliko bolj suverena, brez nagibanja karoserije. Meglenk načeloma ne rabiš. Če imaš matrične led luči to delo opravijo z odliko.  Tako z vožnjo v megli kot v ovinkih, kjer ovinek tudi osvetlijo. Ja, tukaj se splača dokupiti matrične luči. Streha ni nič posebnega, ni ne glasna ne tiha ob dežju. Tako nekako se sliši tudi v 6- ki. Ja, cx 30 ni popolna a za ta denar je vrhunska. Tako vožnja kot sam motor . Če bi hotel ,da bi se vozil kot recimo v audiju 6, ki velja po nekih merilih za najudobnejši in najbolj tih avto vemo, koliko moraš seči v žep za to.🤗
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.