Skoči na vsebino

razlika med vzmetmi med mx-6 in 323c

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

NUJNO !!!!!!

Zasledil sem en oglas nastavljivih vzmeti po vi?ini za mazdo mx-6. Zanima kaka je razlika med vzmetmi med mx-6 in 323c ,mere premer ovojev .....,ker bi to jaz rad montiral na 323c pa nevem ?e bi pasalo.

Lp

Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System

Napisano

pomoje bi prej pasalo od 323F kot pa od MX-6. Pa a nima MX-6 ?e prepripravo za 4WS

Bom pa malo pobrskal za kak?nimi podatki :D

ok tnx, prenizki avto mam pa bi ga rad malo dvignil to pa je glih nastvaljivo in je kot nala?? za zimo in poletje :D

Napisano

ni??e neve glede tega ni? ?NUJNO bi rabil... zanima me predvsem dol?ina feder, druga ni problem se nekak ?e spa?e gor... nastavljati pa gre 10 cm po vi?ini tak da bi s tem malo toleriral tudi lahko.

Ali bi prej pasalo od mazde mx-5 90-98 letnik.

:blink::blink::blink:

Napisano

mx-6 ?e ima enak princip vpetja kot 323 samo dol?ino feder nikjer ne pi?e, nikjer ni? za najti ,to je problem glih ja.Po mojem v dol?ini ni kake bistvene razlike, verjetno da so tr?e bolj.Mogo?e na blef kupim to pa sprobam :hohoho::hohoho:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ampak sej to je razumljivo. Alkohol se razgrajuje sproti. In če je pil od ranega jutra do petih popoldne i da je blo vse skupaj liter vina, se je vmes kar dobra količina alkota že razgradila. Problem bi bil, da bi litrco stočil v eni uri in bi ga pol policaji dobili, takrat bi pa pokazalo kar precej.
    • Evo, tele majo pa tko velike snežinke, da se človek že ustraši     870P + 101V + XL, 142 eur komad  
    • Poglej fedro.   Na vseh Hyundai i20n je fedra malo odmakjena. In ko stisneš, jo pritegne. Dal sem preko drobno gumijasto cevko in ne klika. 
    • Zanimivo, da tega ni še nihče izpostavil, ker je kar slišno med vožnjo. Nekaj govora o tem je tudi na tujih forumih vendar znane rešitve ni. Slišati je sicer samo med vožnjo, kot da bi zvok naredila elektronika. Ko je auto hold sistem aktiven in vozilo miruje ali ko je menjalnik v neutral, klikanja pedala ni zaznati.
    • GG, to je zame prek Črnivca relativno blizu (ne grem na Kamnik, ampak kar močno v klanec; Markovo in Studenca, kolesarski peku, haha). 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.