Skoči na vsebino

Pojamrajte no malo, ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  je ReDevil napisal:

Zdele pa grem na trening, ?ist zaspan, se prav bom lahka tar?a, no upam d bom usaj pre?ivu sparing! <_<:D

Vrjetn bi blo bol za zdravje, ?e bi se z nasprotnim spolom zmenu! :ljubezen::hohoho:

Itaq,pol pa eno dobro masa?ico(lahko eroti?no),pa je re?eno. ;):D

je Allyssa napisal:

erm,..ok,..predstavli si zdj tko,...kup bab na kupu,..v frizerskem salonu,...afkors vse primorke,..in se za?ne z anka in pero,...pol je kmal ?e 5 besed krneki v stavku,..na konc pogovora gleda? k tele v nova vrata ker itak kr pre?altajo na italjansk in te ?udn gledajo kako da ti ni vse jasn ?zmeden?

Ti jih pa zafrkni in se nau?i italijansko.Pol jim bo? pa kako vrnila. :bravo:

• Odgovori 1,4k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

?e zdej se pogovarjam z gospodi?no po Meso?erju, matr milo kdo bo pa ustou zutrej! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Mam dokaz da ce se pogovarjas z rozami, da se te na to "odzovejo".

Na sihtu, so ble cist v zadnjih vzihljajih, ko sem se odlocu da jih prevzamem v "nego", no in use zdej rasejo ko zmesane edin una zraven moje mize je cist v kurcu, pa ze 2x se je samomorilsko zalucala iz police...res.

Tko da sigurno poslusa moje jabranje, pizdenje, stokanje, grmenje od zadnjih 2-eh tednov... pa je cist fertik. :D

Napisano

Eh ta na? fuzbal, kake ovce, ?e dobr d sm ga gledu samo ene 15 minut pol pa ?ov pod kovtr, no tkt je blo ?e 0:0, pol pa sm kr :blink:?zmeden? k sm vidu d je blo poraza za 2 gola, no pa ?e dobr pomislm ni blo n? ?udnga! <_< :ne vem: :whatever:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

proklet tepih mali kosmat je za?el lajat ?e ob pol sedmih zjutri,...?udovita budnica,...poky ?e zdj piha od jeze zard tega :P<_<

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano
  je Allyssa napisal:

proklet tepih mali kosmat je za?el lajat ?e ob pol sedmih zjutri,...?udovita budnica,...poky ?e zdj piha od jeze zard tega :P<_<

Ma vr? tepih ven, sej se tko al tko sam prah na njem nabira in sploh ni zdrav... :hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

pa to je self-moving tepih AKA Lina,..ku?ika ;)

EDIT:bravo Boj?,to sn ?e jaz reko........ :hohoho:

Edit k EDITu: ne nakladi k nisi n? taga rekO :P

EDIt na edit k EDITu:ni? ne nakladam! :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano
  je Allyssa napisal:

pa to je self-moving tepih AKA Lina,..ku?ika ;)

EDIT:bravo Boj?,to sn ?e jaz reko........ :hohoho:

Edit k EDITu: ne nakladi k nisi n? taga rekO :P

sam da ne bo se tuki dando/ cleopatra scena spet :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano
  je Allyssa napisal:

.poky ?e zdj piha od jeze zard tega :P<_<

?e dobro da ima luknje v glavi ?e ne bi blo pokya povsot polno :hohoho::hohoho:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

?uj ti,ni? bat. :hohoho:

EDIT: ja prosm lepo,..midva sva ?ist original Pokollyssa :P

je uklopko napisal:

?e dobro da ima luknje v glavi ?e ne bi blo pokya povsot polno :hohoho::hohoho:

?uj ti, nea seri .......kiro glavo si pa mislo??? :P:hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Ka ti te je? :(

te pa vun zabri?i toto vre?o bolh :D

Aja baje dobr odmeva laje? ?e ga v kevdr zapre?.

Ja kero glavo pa nebi vedo :D :D

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

klopko kaj si bil ti na kk?nem izobra?evanju iz tote ?tajer??ine? :D

btw,..kaj si na?tudiru za dons?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano
  je Allyssa napisal:

klopko kaj si bil ti na kk?nem izobra?evanju iz tote ?tajer??ine? :D

btw,..kaj si na?tudiru za dons?

ma jaz jo mam nekaj v krvi tak da nea zajebavlej!! :D

attachmentzbg1.gif

Napisano
  je Allyssa napisal:

ok ok,..sm ?e ?ist pridna,......... :D

Ammm,si ziher? :P

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Kaj te mu?i? :D

Ti?a vun!!

Napisano

Mislim,da ma? prav. :P:D

Ti?a vun!!

Napisano

Dons je pa en ?udn (vremensko obremenjen) dan, pa kr neki osebki name krivdo zvra?ajo, pr ?emer nimam n? zravn! :ne vem: <_<

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Jst sm pa u?eri do?ivel valjenje krivde, pa ?e poleg usega je blo kr neki brezveze :wacko:

Folk se mal preve? obremenjuje s pizdarijami <_<

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Eh beda, jz sm pa dans take volje kokr ?e doug ne, no se bom probu ?imbl folku izogibat, zve?er pa mam itak trening, da se mav jeze znebim, na ra?un vre?e npr.! <_<:P

Dobrodo?li na forumu!

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Zadnja sporočila

• Ja sej vem, dej bom napisal vse ko bom imel čas, a sliko priložil. Mogoče že jutri ko pridem i faksa. Bom pa hvaležen za povratne informacije.  
    • Točno tako👍    Je pa tudi res,da tistega enega pristopa,ali sistema za vse ni-enostavno ne obstaja.   Tukaj je Nubert najbrž "posebnež"...predvsem,ker takega pristopa k tehnični dovršenosti za cvenk ne najdeš nikjer drugje. Tukaj sem hotel že prej omeniti tistega Kef Q-750,pa sem pozabil napisati. Po moje marsikdo,ki se ne potopi v srž materije niti ne pogrunta,da sta dva od treh "nizkotoncev" dejansko pasivna radiatorja....jep-srednji je "tapravi",zgornji in spodnji pa se pustita "porivati"....seveda je po tem primerjava v bassu z nuLine-34 taka (glej zgoraj video br. vs. zaprti zvočnik). Po moje si Kef z tem ne dela uslugo...nekdaj je bilo normalno,da so se pasivni radiatorji vsaj optično razlikovali od nizkotoncev...to pa se mi zdi malo tako-tako🤨
    • Meni je všeč naraven zvok in v glavnem poslušam pri nizki glasnosti.     Kaj pravi Copilot?   Koaksialni gonilniki združujejo več gonilnikov v eni enoti, kar omogoča boljšo fazno usklajenost in bolj enakomerno širjenje zvoka. To pomeni, da lahko ponujajo bolj naraven zvok, še posebej v manjših prostorih ali pri sistemih, kjer je pomembna kompaktna zasnova.   Ločeni gonilniki pa omogočajo boljšo prilagoditev posameznih frekvenc, saj ima vsak gonilnik svojo nalogo – nizkotonec za globoke tone, srednjetonec za srednje frekvence in visokotonec za visoke frekvence. To lahko prinese večjo natančnost in boljšo dinamiko zvoka, še posebej pri višjih glasnostih ali v večjih prostorih.   Če ti je pomembna kompaktnost in enakomernost zvoka, so koaksialni gonilniki dobra izbira. Če pa želiš večjo prilagodljivost in boljšo ločljivost zvoka, so ločeni gonilniki boljša možnost.
    • Še nekaj,kar zna @Janez007 @Alex in mogoče še za koga drugega biti zelo zanimivo.   Nubertovo publikacijo Technik Satt sem že omenjal-zelo priporočam. https://www.nubert.de/en/downloads/ pod Technische Dokumentationen/Technik Satt   Tukaj pa sedaj malce enostavnejše-Videi na določene tematike....nekaj zanimivih.   Pristop bass-reflexa v primerjavi z zaprtim ohišjem zvočnika – kaj je boljše?     Se najbrž marsikdo ne bo strinjal,ker "prepričanega prepričati".... Zakaj zaprti subwooferji ne predvajajo natančneje kot modeli z bass reflexom?     Za @Janez007 zelo zanimivo,čeprav se ne bo strinjal🙄 Zakaj koaksialci ne zvenijo bolje kot ločeni pogoni.   Tukaj...kdor je gledal do konca...postane jasno,za kaj koaksialni sistemi postajajo vedno večji...celo tako veliki,da po premeru prekašajo zvočnikove nizkotonce....torej zaradi problemov v osnovni konstrukciji gredo v kompromis drugje (veliki srednjetonci👎),in seveda spet stopijo v drugi drek...in spet...zgodbi ni konca.... Seveda-zaradi intermodulacije,ki ti "pljuva v skledo" se trudijo k čim manjšem nihanju srednjetonske membrane,kar pa v posledici potegne probleme pri občutljivosti in glasnosti. Takšni sistemi "še užitno"zvenijo le pri zelo nizkih glasnostih,in glasneje kot igra,bolj se mu "fuzla".   Tukaj je v mojih očeh še najboljši t.i. Manger Schallwandler  Manger® Schallwandler - Manger Events MANGERAUDIO.COM Über Manger Audio - Präzision im Schall - Unsere Systeme werden alle in Deutschland handgefertigt, wobei der einzigartige... ,ki pa je še zmeraj daleč od perfekcije.   Dobri so tudi Cabasse https://www.cabasse.com/   Mislim bolj "krogeljne" sisteme,ki pa imajo seveda druge probleme (cena,fazni problemi značilni za Sub/Sat sisteme itd...)   Ostalo je vsaj v mojih očeh👎
    • Bi skoraj rekel da ja... 🥴 Če je kje možno padet je sigurno Rogla zraven....  Se ga res smola drži.... 🥴
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.