Pojamrajte no malo, ...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Tudi pivo, pred nekaj dnevi sem v akciji kupil CARLSBERG v Merkiću. Pa ga pijem in mi ni bil neko čudo, potem malo berem po pločevinki in piše država porekla; SRBIJA.
-
Res je. Npr. pri nas v Sparu je Milka mislim da Made in Bolgarija ali Romunija ali nekaj takega, npr. v Avstriji v Sparu pa iz druge milkine tovarne za njihov trg Made in Austrija ali Nemčija. Pri nas je dejansko edino v Mullerju možno dobiti Made in "Zahod". Moraš biti pa kar pozoren, ker je res droben tisk da opaziš 😕, na prvi pogled je enako, so pa za naš trg osnovni napisi v naših balkanskih in sorodnih jezikih..., pri njih pa avstrijsko, nemško, francosko, to najhitreje lahko opaziš. Uradno naj ne bi bilo razlike, isti proizvajalec, po okusu kolikor sem sam preizkušal pa je razlika v prid Zahodu, se zdi boljša kvaliteta. Enako je pri čistilih, praških, pri nas po vonju včasih kak mehčalec prav smrdi, pri njih diši, pa enak tip in proizvajalec..., enako pri osebni higieni ... Zakaj je tako, ne vem, očitno za nas slabši cenejši materiali ali malo spremenjeni cenejši recepti in mi smo pač žal še vedno tretje razredna država za njih .
-
Priporočeno sporočilo