Hrdzo Napisano 22. december, 2007 Prijavi Napisano 22. december, 2007 Prijatelj se bacil na posao i sad tu kod nas nemoze nigdje naci onaj set gumica za reparaturu (obnovu) kljesta od kocnica!! A trebaju mu za prednje i zadnje ?eljusti!! Dal je mozda to netko kod Vas kupoval pa zna di toga ima?? Ako imate kakve prijedloge samo pi?ite brojeve pa bumio zvali!! A radi se o Mazdi 323F BA 2.0 V6 Lep Pozrdav!! Citiraj
BOBI Napisano 22. december, 2007 Prijavi Napisano 22. december, 2007 vec smo u akciji Citiraj MAZDA POWER
mazda_mx Napisano 22. december, 2007 Prijavi Napisano 22. december, 2007 Na servisu imajo 100%. Jaz jih zmeraj kupujem tam. Citiraj
Tich Napisano 23. december, 2007 Prijavi Napisano 23. december, 2007 ?e jih najde?, mi sporo?i, ker jih tudi jaz i??em. Jaz sem jih do sedaj na?el samo na ebayu...to na ameri?kem in ne nem?kem! Citiraj
Hrdzo Napisano 23. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. december, 2007 Ma tu kod nas se treba naruciti na servisu...a cijena je boli glava!!! Pa smo mislili ako ima kod vas neki ducan sa tim djelovima zamjesnkim (kod nas JC auto/nema ni tam)...ili ako netko mozda zna za Austriji kakvo je stanje?? Mazda Marko, Pichler i sl??? ako najdemo javimo!!! :mi pijemoo: Citiraj
Miska Napisano 23. december, 2007 Prijavi Napisano 23. december, 2007 Prijatelj se bacil na posao i sad tu kod nas nemoze nigdje naci onaj set gumica za reparaturu (obnovu) kljesta od kocnica!! A trebaju mu za prednje i zadnje ?eljusti!! Dal je mozda to netko kod Vas kupoval pa zna di toga ima??Ako imate kakve prijedloge samo pi?ite brojeve pa bumio zvali!! A radi se o Mazdi 323F BA 2.0 V6 Lep Pozrdav!! PozdravljeniVse zavorne gumice po ugodnih cenah se da kupiti na Lavrici v servisu Tel.: 031-797-021Lep pozdrav Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.