Skoči na vsebino

?elje za leto 2008

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?e je ?as, da napi?ete va?e ?elje za leto 2008 - ampak samo tiste, ki so realno uresni?ljive.

1.) Da zamenjamo oblast in da se znebimo raznih JJ-ev, argentincev in ostalih kratkoumne?ev.

2.) Da bi na?el in kupil primerno hi?o

3.) Da se mulcu ne utrga

4.) Da nafta ne bo zbezljala v nebo

5.) Da na forumu ostanemo ?e vedno taka prava klapa ;)

Sre?nega in zdravega tudi v letu 2008

33112_1.png

Napisano

Amm,1.,3. pa 4.?elja so malo te?ko uresni?ljive! :P

Druga?e pa si v naslednjem letu ?elim predvsem zdravja in osebne sre?e.Pa malo bolj mirno leto,kot je blo 07. :P Vse to in ?e kaj ?elim tudi vsem ostalim ?lanom foruma. :bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

?elim si predvsem sre?o in da bi uspe?no kon?al 2. letnik :bravo: vsem ostalim pa ?elim veliko sre?e, zdravja, ljubezni,.... tra la la... v letu 2008 :rozico:

If in doubt, flat out... 

Napisano

:mi pijemoo: srecniga pa zdraviga vsem pa naj se vsakemu uresnici cim vec zelja in planov ki jih imate za 2008 :bravo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Jz pa mam tok ?elja, da bo zgleda leto res prekratko, no ?e ?e se treetjina ?elja izpolne, bom :ouje:

U?ivite kokr se da, pa januar naj bo ?e lep?i kot aktualni mesec, sicer pa tut ko ste najbolj na psu, se ne smilt samemu sebi, dvingt glavo, prsa ven, pa daljeeee! :danzoman::bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

uf uf,..da ne zamudim roka za oddajo ?elja ?e pi?em ;)

1. predvsem bolj umirjeno in manj pretresov, kukr jih je blo letos (sicer ne maram dolg?asa,..ampak letos je blo pa 2 much vsega, na ?alost tud velik slabga)

2. + pri narjenih izpitih

3. - pr kg :P

4. da bi me poky kon?no za?el poslu?at ;):P (ja tepena bom :hohoho: )

5. ?imve? takih MMM meetingov, kukr je bil tist novembrski ;)

6. redna slu?ba (se navezuje na to?ko 2.) :hohoho:

7. **** (ni za javnost, sam more bit useen na spisku :P )

8. zdravje

sicer pa vsem ?elim velik zdravja, sre?e in izpolnitev vseh ?elja Objavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Palca je ?e v roki! :D;)

Ti?a vun!!

Napisano

Ne ne,mojo palco bo? kr ti ?utla........... :hohoho::hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

Itaq...........v kuhni. :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

markokav-v posebej za to namenjeni temi lahko predstavi? sebe in svojo Mazdo,pa ne pozabi slik. ;)

Za mjav mjav pa bo ju3 slu?ba poskrbela. :P

Ti?a vun!!

Napisano
  je Allyssa napisal:

js pa dons za how-how, da ne bo jutr mjaw-mjaw :P

To pomeni,da bo? lajala danes??? :blink: Najebal sn ga............. :(

:hohoho::P

Ti?a vun!!

Napisano
  je LabiGT napisal:

mene caka tezko leto...upam, da bo vse ok.

Vam pa zelim itak samo najboljse pa da ste srecni in uspesni!!

tko ja :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano
  je poky napisal:

Ne ne,mojo palco bo? kr ti ?utla........... :hohoho::hohoho:

Hmmm... tale palca pa ni palca v pravem pomenu sramezljiv

33112_1.png

Napisano

Kaj pa ti ve???? :hohoho::hohoho:

Pacek.......... ;)

Ti?a vun!!

Napisano

No,pa ?e jaz da napi?em:

-Pod to?ko 1,4 in 5 se strinjam z Boss-om,

-da bi zamenjal slu?bo in vsi ,ki si tudi to ?elite,da bi storili v naslednjem letu,

-da bi ?im ve? igral okoli,ostalim pa ?im ve? dobre in predvsem kvalitetne glasbe,

-da bi nam na?e mazdice slu?ile in bi bili vzor drugim voznikom v prometu

in ,da bi bili vsi zdravi...ostalo bo ?e pri?lo,?e si bomo le dovolj ?eleli. ;):D

Napisano

No pa dejmo!

Za prihajajo?e leto ?elim vsem mazda?em ?imve? zdravja in ljubezni (predvsem ljubezni), vse ostalo pa pride ?e samo po sebi.

Skratka mejte se radi! :ljubezen:

Sebi pa ?elim da bi drugo leto silvestra pre?ivel s svojimi najbli?jimi, ne pa na ?ihtu <_<:(

LP Sa?o

:policaj::rozico:

Napisano

Naj vam ceu let sonce sije v va?a ?ivljenja, no pa gorivo naj se ne podra?i preve?, pa cvenka naj ?imve? ostane v to?lih! :danzoman::bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Poraba? 8,2. Diesel je mel tudi tam tam... 
    • Hja španci pa nič vse je napisano v španščini , nikjer kakega TRR računa samo neka povezave do spletne strani kjer pa spet vse piše špansko + tega da bi si moral namestit neko aplikacijo če bi hotel plačat🤣. Bomo pustili pa da vidimo če pride izterjava. Pa še to je zanimivo da je bilo dostavljeno z navadno pošto nič ni bilo za podpisat tako da je rekel odvetnik da naj se izgovarjam da sploh nisem dobil kaj😁
    • samo nisi pa imel porabe 5,9 :):), heh....malo heca mora biti..... 25 let nazaj so bile atmosferske bencinske mašine 2.0 in 140km TOP (imel kolega v P 206 S16 in jaz v Hondi Prelude 2.0. samo komaj 136KM), ko smo govorili, da avto mora imeti vsaj 100kw, da je za kaj (pa je imeti VTI že takrat 160 ali celo 180.....dandanes leta 2025 pa 140km :), ccccc, kot da bi rekel, da ti bom disketo prinesel da mi boš slike iz morja shranil nanjo, no na nekih 1000 le-teh.....
    • evo, po uradnem dopisu na ZZZS, MZ, kontakt za zdravnikove pravice, je prišel uradni odgovor....guess what ?!? -> priporočamo, da greste na Hrvaško ter potem zahtevate povračilo stroškov :), velja tudi SLO e-napotnica.....jao jao kam smo prišli....
    • Italjančki imajo to dobro urejeno, pošta v angleščini, potem pa tudi link do dokaznega gradiva (un = id_prekrška, pass = lpn) in tam lepo izbereš jezik (imajo cca.15 jezikov, tudi SLO), tako da se temu ne moreš pritožiti....in vse kar mi je ostalo je, da sem plačal
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.