Boss Napisano 6. april, 2008 Prijavi Napisano 6. april, 2008 ... pa otrok je tudi bil v avtu ... a za volanom? Citiraj
qwerty Napisano 6. april, 2008 Prijavi Napisano 6. april, 2008 ... a za volanom? ta je dobra Citiraj If in doubt, flat out...
Don Napisano 7. april, 2008 Prijavi Napisano 7. april, 2008 ta je dobra O.K. zdej mi je pa tut to jasno. Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
BOBI Napisano 7. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 7. april, 2008 ... a za volanom? to itak Citiraj MAZDA POWER
dxd Napisano 27. maj, 2008 Prijavi Napisano 27. maj, 2008 malo slikic moje bivse mazde za nekatere nove clane da vidijo kaj vse se je dozivela ko je bla v moji lasti hudo je tole sam kok je to pol kej po ?epu udarl Citiraj
Sorti Napisano 28. maj, 2008 Prijavi Napisano 28. maj, 2008 slo more bit ce hodis na hrvasko na morje pa otrok je tudi bil v avtu A je ?e ta SLO nalepka vedno nujna??Ker jst sm biu nazadnje brez nje na hrva?kem... Citiraj
madmax Napisano 29. maj, 2008 Prijavi Napisano 29. maj, 2008 A je ?e ta SLO nalepka vedno nujna??Ker jst sm biu nazadnje brez nje na hrva?kem... ?e ma? tanove tablce pol ne, druga?e pa ja........oznaka dr?ave mora bit, al na avtu al pa na tablci. Citiraj
BOJČ Napisano 29. maj, 2008 Prijavi Napisano 29. maj, 2008 ?e ma? tanove tablce pol ne, druga?e pa ja........oznaka dr?ave mora bit, al na avtu al pa na tablci. To velja za SLO, kaj pa na Hrva?kem? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
BOJČ Napisano 29. maj, 2008 Prijavi Napisano 29. maj, 2008 je blo mi?ljeno tudi za njih ok, thx Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.