Boss Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 Ta funkcija, ko enkrat pritisne? stikalo pa zdrvi steklo do konca dol in seveda kontra mi kar naeenkrat ne deluje. A slu?ajno kdo ve a je to funkcija v samem stikalu ali to vodi ra?unalnik in ga je treba priklopiti na diagnostiko, da se ga nastavi? :ne vem: Citiraj
KAALman Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 Ta funkcija, ko enkrat pritisne? stikalo pa zdrvi steklo do konca dol in seveda kontra mi kar naeenkrat ne deluje. A slu?ajno kdo ve a je to funkcija v samem stikalu ali to vodi ra?unalnik in ga je treba priklopiti na diagnostiko, da se ga nastavi? :ne vem: ?e bo kaj pomagalo, prepis iz navodil: ?e je bil zaradi vzdr?evalnih del ali drugih razlogov odklopljen akumulator, se okno ne bo avtomatsko popolnoma zapiralo.Tedaj opravite naslednji postopek za ponovno vzpostavitev avtomatike:1. obrnite stikalno klju?avnico v polo?aj ON2. pritisnite stikalo in popolnoma odprite okno3. povlecite stikalo in ga dr?ite pribli?no 2 sekundi, da se okno popolnima zapre Citiraj LP KAALman
Tich Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 Pri starej?ih modelih to funkcijo opravlja stikalo. Notri ima tuljavo, ker ko pride do ve?je sile (npr. ko steklo stoji) te?e DOST ve?ji tok skozi elektromotor?ek in s pomo?jo tega pojava tuljavica v stikalu vr?e vn. Za nove ne vem. Citiraj
poky Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 Meni se je to isto ?e zgodlo na 6ki,pa mi je na servisu to odpravo,pa je ?ipo samo na 3/4 odprl. Ostalo kot je napisal Seba. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 21. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 21. marec, 2008 Mu?os gracijas Kaalman - deluje Res sem menjal akomulator sam sem opazil tole s ?ipami ?ele po parih dnevih pa nekako nisem povezal ti dve zadevi Citiraj
Alex Napisano 21. marec, 2008 Prijavi Napisano 21. marec, 2008 Mu?os gracijas Kaalman - deluje Res sem menjal akomulator sam sem opazil tole s ?ipami ?ele po parih dnevih pa nekako nisem povezal ti dve zadevi Aha,si ga pa le kon?no zamenjal.Ti bo zdej spomladi in poleti v?igala mazda brez problemov. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.