Alex Napisano 24. marec, 2008 Prijavi Napisano 24. marec, 2008 Zanima me,?e kdo ve,kje bi se dalo(v SLO) nabavit karbonska vlakna-tkanino. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. marec, 2008 Prijavi Napisano 24. marec, 2008 Konrtaktiraj tega Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 24. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 24. marec, 2008 Konrtaktiraj tega YavarYe,grazie. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. marec, 2008 Prijavi Napisano 24. marec, 2008 Pri temu pa jaz jemljem, samo ga prej nisem najdu.Pa ?e bli?je ti je. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 24. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 24. marec, 2008 Pri temu pa jaz jemljem, samo ga prej nisem najdu.Pa ?e bli?je ti je. ?e eno vpra?anje imam zate.Ali uporablja? navado epoxi smolo,ali kako posebno? Citiraj
Tich Napisano 24. marec, 2008 Prijavi Napisano 24. marec, 2008 Aja...tale SC je s konjic. Sam ?e nikol nisem bil pr njemu Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. marec, 2008 Prijavi Napisano 24. marec, 2008 ?e eno vpra?anje imam zate.Ali uporablja? navado epoxi smolo,ali kako posebno? Navadni, je ?isto ok, za kar jo jaz rabim. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.