Alex Napisano 8. januar, 2009 Prijavi Napisano 8. januar, 2009 something new... Something blue? Citiraj
LabiGT Napisano 8. januar, 2009 Prijavi Napisano 8. januar, 2009 something shiny? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 8. januar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 8. januar, 2009 Something blue? you're blind... blue je ?e od lani something shiny? yep Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 8. januar, 2009 Prijavi Napisano 8. januar, 2009 Kolk konjev pa ti ma?, da rabi? tole Citiraj
KAALman Napisano 8. januar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 8. januar, 2009 Kolk konjev pa ti ma?, da rabi? tole dost je, da je konj za volanom kupil sem predvsem zato, ker fancy zgleda se pa malo pozna v ovinkih, se ne presuka tako kot se je Citiraj LP KAALman
Symon Napisano 8. januar, 2009 Prijavi Napisano 8. januar, 2009 se pa malo pozna v ovinkih, se ne presuka tako kot se je Mi je pa hecno ko ljudje modrujejo, da tole rabi? samo, ?e ima? res nevemkoliko konjev. V vsakem starej?em avtu se takoj pozna ne glede na konje ?e zato ker so bistveno mehkej?i. Koliko pa res mazda 6 rabi pa ne vem ampak je pa zih fajn. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. januar, 2009 Prijavi Napisano 8. januar, 2009 Made in doma al E-Bay ? Kako pa dolije? zavorno olje ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 9. januar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 9. januar, 2009 Made in doma al E-Bay ? Kako pa dolije? zavorno olje ? je z ebaya, zavorno olje pa itak ne doliva? 5x na teden, ampak ga preverijo na servisu, takrat pa pa? od?raufa? 2 ?raufa Citiraj LP KAALman
jures Napisano 15. januar, 2009 Prijavi Napisano 15. januar, 2009 Eno vprasanje, si ze probal iti na trajekt? Zelo lepa 6ka, moja 5ka GTA z originalnimi pragovi mi je skor nasedla na Korziko.... Ko bo kak vreme (mogoce junija letos) jo bom mal pofotkal pa prpopu gor....zdej je samo nos v profilu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 15. januar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 15. januar, 2009 Eno vprasanje, si ze probal iti na trajekt? Zelo lepa 6ka, moja 5ka GTA z originalnimi pragovi mi je skor nasedla na Korziko.... Ko bo kak vreme (mogoce junija letos) jo bom mal pofotkal pa prpopu gor....zdej je samo nos v profilu kaki trajekt, vo?nja ?ez le?e?e policaje je adrenalinski u?itek Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 15. januar, 2009 Prijavi Napisano 15. januar, 2009 Samo so pa res ?e originalne M6 nizke spodaj.Ko grem na trajekt poleti za Sardegnio,vedno vozim skrajno po?asi in ?e je mo?no ?e malo postrani.M6 je namre? dolga oni pa imajo ostre pregibe na vztopni rampi. Je pa zanimivo gledat,ko gredo dol avti.?e je kak ni?an,takoj ve?,ker malo z nosom porije po asvaltu. Citiraj
jures Napisano 16. januar, 2009 Prijavi Napisano 16. januar, 2009 Samo so pa res ?e originalne M6 nizke spodaj.Ko grem na trajekt poleti za Sardegnio,vedno vozim skrajno po?asi in ?e je mo?no ?e malo postrani.M6 je namre? dolga oni pa imajo ostre pregibe na vztopni rampi.Je pa zanimivo gledat,ko gredo dol avti.?e je kak ni?an,takoj ve?,ker malo z nosom porije po asvaltu. Un uslu?benc te pa tera pa maha z roko, andiamo, andiamo, dio porco, vai, vai...mi mamo vozni red... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 16. januar, 2009 Prijavi Napisano 16. januar, 2009 Drugi? mu dvigni srednji prst gor in re?i-vai fa in cullo-to imajo namre? neizmerno radi. Citiraj
Boss Napisano 16. januar, 2009 Prijavi Napisano 16. januar, 2009 Drugi? mu dvigni srednji prst gor in re?i-vai fa in cullo-to imajo namre? neizmerno radi. Dej ne ga u?it bo res probal Citiraj
LabiGT Napisano 16. januar, 2009 Prijavi Napisano 16. januar, 2009 jaz mislim, da si ne upa Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 16. januar, 2009 Prijavi Napisano 16. januar, 2009 jaz mislim, da si ne upa aha, here we go again, provokacija v stilu " da si ne upa" In to bomo tolk ?asa provocirali, dokler Jures ne bo pri?el s plavim o?esom Citiraj
LabiGT Napisano 16. januar, 2009 Prijavi Napisano 16. januar, 2009 @ jures: da ti bomo verjeli bos moral vse to video dokumentirat ane Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 16. januar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 16. januar, 2009 in hvala... tale tema je res primerna za u?enje zmerljivk in kletvic Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 16. januar, 2009 Prijavi Napisano 16. januar, 2009 in hvala... tale tema je res primerna za u?enje zmerljivk in kletvic Sej zato smo si jo pa sposodili, ker si tolk prijazen pa vemo, da ne bo? zameril Citiraj
KAALman Napisano 27. april, 2009 Avtor Prijavi Napisano 27. april, 2009 nekaj novega za 1 cm kraj?a od originalne, ALU Citiraj LP KAALman
jures Napisano 27. april, 2009 Prijavi Napisano 27. april, 2009 Sej zato smo si jo pa sposodili, ker si tolk prijazen pa vemo, da ne bo? zameril Sele zdele vidu tole....ampak sej veste, io sono un mezzo italiano, *vafankulo* (pi?i kao govori?) e mio terzo name.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 28. april, 2009 Avtor Prijavi Napisano 28. april, 2009 Sele zdele vidu tole....ampak sej veste, io sono un mezzo italiano, *vafankulo* (pi?i kao govori?) e mio terzo name.... saj si jo lahko komaj zdaj vido, ?e se sploh ne gre za kletvice, ampak za moje hvalisanje z avtom jas se tu pohavlil, da mam novi ?althebl... ti pa kolne? Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 28. april, 2009 Prijavi Napisano 28. april, 2009 eh to ni nc jaz mam cel nov menjalnik pa se nc ne hvalim Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 28. april, 2009 Avtor Prijavi Napisano 28. april, 2009 eh to ni ncjaz mam cel nov menjalnik pa se nc ne hvalim samo ti si getribe nisi sam naredu Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.