Sishi Napisano 27. avgust, 2009 Prijavi Napisano 27. avgust, 2009 Super Predpostavljam, da ti crkne na plinu. Mogo?e ima? '?tandgas' na plinu na mal ni?jih obratih pa je bolj ob?utljiv na vklop kompresorja. Probaj ga malo pove?at (?e je res ni?ji kot na bencinu). Ponavadi takrat tudi no?e takoj pri?gat, ker je mal 'prebogata me?anica'. Pa ?e veliko eco-var?nih km Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
YavarYe X6V6 Napisano 28. avgust, 2009 Prijavi Napisano 28. avgust, 2009 Ojla, Po ve? kot enem letu se spet ogla?am. Mazdica na Plin ?e kar deluje, v tem ?asu sem imel problem?i? s senzorjem za temperaturo ampak garancija to odpravi Naredil sem si tudi vmesnik za ra?unalnik, tak da si zdj lahka sam ?telam plinski ra?unalnik. In ?e malo statistike: od 20.6.2008 (od 15.3.2009)Prevo?enih 32.603,00 km (13.862,00km)Porabljenih: 2.811,24 l (1.213,26 l) 1.672,91 ? (642,81 ?) Cena za prevo?enih 100 kilometrov:5.13? ( 4,64 ?)Povpre?na poraba goriva skupaj: 8,5 l/100 km ( 8,58 l/100km) povpre?na poraba bencina: 0,39 l/100 km ( 0.11 l/100km)Moti me edino to, da mi v?asih, ko stojim v kak?ni vrsti ali pred semaforju ma?ina crkne (to se rado zgodi, ob zagonu kompresorja za klimo).Mogo?e je to feature, ki skrbi, da bi jaz porabil manj goriva. LP. Izklopi sel learning pa bo mir, sem isto te?avo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
cRaZY Napisano 2. september, 2009 Prijavi Napisano 2. september, 2009 Men bojo tudi senzor temperature menjal, drugace pa spila 100 na uro... To je problem v mazdi in bo mazda servis menjal ali plinasi? Zdej ze pocasi resno razmisljam o plinu za 6-ko, samo ne vem kam bo sel rezervoar ker woofer bi vseeno imel... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. september, 2009 Prijavi Napisano 2. september, 2009 To je problem v mazdi in bo mazda servis menjal ali plinasi? Zdej ze pocasi resno razmisljam o plinu za 6-ko, samo ne vem kam bo sel rezervoar ker woofer bi vseeno imel... Tipalo temperature plina, ni napaka v mazdi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mary Napisano 4. september, 2009 Prijavi Napisano 4. september, 2009 Tipalo temerature plina je bila napaka majstra, ki je vgrajeval, ker ga je kable prevec na kratko zvezal na sasijo. Tako je ob tresljajih po parih mesecih odlomilo kontakt na senzorju in je zgubil stik. LP Citiraj
Z M A J Napisano 4. september, 2009 Prijavi Napisano 4. september, 2009 Na na?i dru?inski mazdi pa nekaj ne ?tima pri polnjenju rezervoarja, ker potem spodaj nekje mimo te?e in mi je majstr obljubu, da bo zamenju v prihodnjih dneh! Vseeno ob?utek pa ni ravno najbolj?i, garancija gor al dol! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.