Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Živ! za tele 3 stvari rabim vaš nasvet oziroma pomoč kako to rešit: ravno sem imel registracijo in tehničnega, ki sem ga naredil a moram v kratkem uredit: - sprednje luči, ker zelo slabo svetijo, kljub temu da sem lani zamenjal novi ksenonski žarnici. Zna bit težava v zamazanih notranjih lečah? nisem ziher, ve kdo kaj o tem ali pozna koga ki zna to sčistit, ker sam res nebi...ali je kje drugje težava? ni pa to zaradi zamazanih luči!!! - zadnji most je kr zarjavel in rabim enega mojstra, možakar na tehničnem pravi, ličarja, da to malo uredi, beri prebrusi in prebarva in zaščiti. - tole je pa čist moje opažanje in sicer sedaj v poletnih mesecih opažam, da je kr toplo oziroma že vroče, ko z roko tipam ta sprednji vmesni del pri nogah, kjer piha ven hladno. A je tam res en zelo vroč del kot ena peč in mi ni jasno če je to ok. Ker je res vroč, ko potipam se lahko opečem.!? Lahko da se zelo motim a to povezujem s te, da ne slišim da bi se ventilator na hladilniku kaj vklapljal. Takoj ko vklopim klimo začne delat, a ko je nimam prižgane se mi res nikoli ne vklopi, čeprav je zunaj vroče, kar se mi zdi čudno, saj bi se občasno že med vožnjo le morala vklopit vetrnica, sploh pa ko avto ugasneš in le ta še nekaj časa dela.?? Kazalec za temperaturo motorja vedno normalno kaže. Je to normalno ali pač ne.?? Je pa res, da mi je mehanik ene 3 mesce nazaj zamenjal hladilno tekočino, ker jo je pač treba na vsake toliko zamenjat, in ko sem 14 dni nazaj čisto slučajno pogledal stanje le te, je bila pod nivojem, sploh ko se je motor ohladil. Mehanik mi je svetoval, da dolijem nekaj navadne vode do pravega nivoja, kar pomeni da sem dolil ene pol litra vode in od takrat je nivo ok. to je to. hvala za pomoč in rešitve.
-
hočeš reč, da je lažje bit desničarska drhal... mogoče pa res.
-
Ma ne jih zdaj motit no, ko si ravno premajhne poštne nabiralnike montirajo. Še Google jim gre na roko, ker zmanjšuje velikost e-poštnih nabiralnikov, da ja ne bi kaj čudnega končalo še tam.
-
Smo imeli včeraj popoldne odličen piknik ob bližnji reki in je prišel tudi DJ, tako da se je zadeva nekoooliko raztegnila, haha.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
- Ni prijavljenih registriranih uporabnikov