Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Upam da mazda ohrani ta zagon, ter da ne bodo sprejeli kakih neumnih političnih ali oblikovnih odločitev(npr. notranjost facelifta CX-5ke). Ko sem bil letos konec marca/začetek aprila na Japonskem, je bila ravno CX-30ka najbolj pogost mazdin model, sledili so ji CX-5, mazda 2 in 3. Nisem pa videl nobene CX-80ke. Bolj me je presenetilo ogromno število Toyotinih enoprodtorcev v Tokiu, ker sem smatral, da se bodo meščani večinoma vozili s Kei vozili. Še bolj pa me je presenetilo, da sem videl kar nekaj Peugeotovih vozil in dva Citroëna.
-
Danes že na dobri poti v smeri Menine s poganjalcem, AMPAK sem Oslička že imel naloženega v izposojenega Ceed-a, da grem gume napumpat na Petrol Kamnik. Pa jih res napumpam in se odpeljem v smeri Češnjic v Tuhinju, da parkiram Kijo ter izvlečem Oslička ven. No guma zadnja guma ponovno prazna in ga nisem rabil niti ven vlečt iz prtljažnika. Tolažilna poganjalska vožnja potem s Trekingom do Ravbarja, tam pivo in povratek v Sutjesko; nekih 30km vsega skupaj. Ravno dovolj za ogrevanje, ko imam zdaj fikmezz v planu. Sem si pa želel Menino, tako da klinc pa prazneg gume, heh
-
Če bo res, kar sem prebral o tem novem Z motorju ,bo precej zanimivo vse skupaj. Skupaj z pomočjo elektrike naj bi ta novi 2.5 motor ( ni dino - delal naj bi podobno kot naš X motor), imel okoli 240 konjičev in 340Nm navora. Ne bo ga treba priklapljati na elektriko( blagi hibrid) , samo z elektriko pa naj bi prevozil od 30-40 km. Tudi menjalnik (samo avtomatski ) bo nov, modernejši. Še dobro , da ga niso tlačili not od Toyote.
-
Jebo jih da jih jebo, pizde usrane, stokrat da jih jebo in to na suho - nič mazat! Zaradi del so za ta vikend zaprli avtocesto od Vipave do Ajdovščine. Zaradi kolesarskega maratona zapirajo regionalno cesto od Podnanosa do Nove Gorice...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)