Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Ma naj se on pelje 110 če hoče, mene bolj zanima kok km bi pa naredil če bi se vozil 140 km/h? Predvidevam, da manj kot 200. Zdej pa pejt na 3200 km dolgo pot, pa sej si skoz priklopljen.
-
Na Alfi mi je počil nosilec armaturke in se je kotalil po njej sem in tja. Počen del smo ven polovili. Samo ni bila več fix. Izredno moteče je bilo, ko je na luknji (seveda doplačano športno podvozje in nizkopresečne gume) in v tišini glasbe (ja EDM ima tudi tišje izseke ...) ali pa med govorjenjem spikerjev amaturka spokala. Teh tihih pritajenih par krck, je bilo dovolj, da sem bil nervozen. Tak da ga razumem čisto.
-
To so heroji za volanom. Ko pa bum, pa spizdijo in nič krivi...
-
Ja. Mrzlo in sneženo. Zakaj pa ne? Koga je oviral. Nizozemska imela omejitev 100, povprečna hitrost bila 99. V nemčiji brez omejitev oziroma 120, povprečje 90. Si se kdaj probal peljat 110? Z busom, ki gre max 100 se kar dobro premikaš...
-
Tipičen voznik električarja, ki dela fantomske zastoje na avtocestah, ko prehiteva par kamionov, ki vozijo eden za drugim. Taki so najbolj nevarni, ne pa tisti, ki se vozijo dvajset kilometrov nad omejitvijo.
-