Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ne razumeš ravno pomen mojega zapisa in palice z dvema koncema.   Sem ti napisal, da je butasto, ampak če se na desni ne bi toliko trudili s kriminalizacijo konoplje v zasebno uporabo, bi načeloma bile posamezne rastlince dovoljene in nobenih kriminalistov ne bi bilo tam. Ne vem kako naj to bolj jasno povem. Štos je v tem, da bolj ko delaš policijsko državo in bolj, ko delajo nepotrebno represijo nad državljani ter, da nekateri to še spodbujajo in opravičujejo, zato pride do takih "backfire" efektov.    Butasto a ne, zarad ene rastlince, ki sigurno ni bila namenjenja preprodajanju marihuane.    Seveda je to nekdo zašpecal, ampak še enkrat, če se tega ne bi kriminaliziralo ne bi mel kaj zašpecat, a ne?     Pa da ne bo zdaj kakšnih neprimernih opazk, da zagovarjam marihuano, ker sem sam zapohan. Bom raje takoj povedal, da se ne bi kdo zastonj trudil... v življenju nisem nobene droge vzel niti marihuane pa če verjamete al pa ne.  
    • Danes sem ugotovil, kaj je to "izmenjava mnenj". K šefu sem šel s svojim mnenjem, vrnil sem se pa z njegovim...
    • Čeprav, @Boss, si mi pa zdaj dal misliti...   Le kako so policisti sploh prišli na sled eni sami rastlini, ki najbrž niti ni bila namenjena na trg?   So mogoče kakšni "strici iz sence" malo prišepetali, kam naj gre policija? In kako, da se je v medijih znašlo ime in priimek? Ko so pri mojem sosedu našli preko 80 sadik in skoraj kilo posušene konoplje, ni bilo imena v nobenem mediju. Še kraja niso omenili, zgolj občino. Tu pa vsi podatki v medijih...   Ja, palica ima dva konca. Le kdo zdaj mlati z njo? Mogoče, samo mogoče na rahlo upam, da bom kdaj to zvedel in še bolj mogoče upam, da bom videl, da bo slaj ko prej sam fasal...
    • Eh, ja, in smo spet tam...   Ne gre se za konce palic in kdaj kdo faše, ampak ... ... ... Mah, pustmo stat, ni važno...  
    • Se strinjam, da je reakcija policije čist pretirana in nepotrebna sploh, če je res šlo za eno rastlinco in za lastno uporabo. Po drugi strani je pa tako, da pa ravno desni imajo največ povedat čez konopljo in bi jo kriminaliziral... tko da... kaj pa vem, palica ima dva konca in slej kot prej sam fašeš. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.