Allyssa Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 ja seveda si pozabu, da mam medveda na vrvici za obrambo? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 aj mejdu?... bom pa ?e medveda pojedu... Boj? bej?, dons sem nevaren grrrrrrrrrrrrrrrr Citiraj
BOJČ Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 je Boss napisal: aj mejdu?... bom pa ?e medveda pojedu... Boj? bej?, dons sem nevaren grrrrrrrrrrrrrrrr Sej si huj?i ko Labi... Pejt na malco! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Symon Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 A kar oba? Ja vse najbolj?e obema! Citiraj
Alex Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 Vse najbolj?e obema. :mi pijemoo: Boss-ta bolj?a leta ?ele prihajajo.Ni? poslu?at ostalih. Citiraj
ReDevil Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 Ne morm vrjet, 2 izmed mojih najlup?ih mazda?ev na isti dan (a je to res?)! :mi pijemoo: :mi pijemoo: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LabiGT Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 je ReDevil napisal: Ne morm vrjet, 2 izmed mojih najlup?ih mazda?ev na isti dan (a je to res?)! :mi pijemoo: :mi pijemoo: lepo to, da si delil z nami Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 je LabiGT napisal: lepo to, da si delil z nami a si fou?? Citiraj
LabiGT Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 glede na to, da so mu bolj vsec gore pa spojlerji pol niti ne... he's all yours (pa zemir's) si bosta mogla narest urnik pa to Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 vidim, da ima? ?e izku?nje v takih situacijah... bo? mal asistriral z nasveti Dobi? ?evape Citiraj
Alex Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 je LabiGT napisal: glede na to, da so mu bolj vsec gore pa spojlerji pol niti ne...he's all yours (pa zemir's)si bosta mogla narest urnik pa to o ?em ti to? Citiraj
Boss Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 je Alex napisal: Boss-ta bolj?a leta ?ele prihajajo.Ni? poslu?at ostalih. itak..... bolj star bolj nor Citiraj
Alex Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 je Boss napisal: itak..... bolj star bolj nor ...in bolj isku?en,kar je najva?nej?e. Citiraj
Boss Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 je Alex napisal: o ?em ti to? to samo Labi ve, k mu fantazija dela 100 na uro... ?e posebi ?e ni zraven kak?ne hrane pa lepih nogic v ?tiklah je Alex napisal: ...in bolj isku?en,kar je najva?nej?e. pa bolj ?armanten tudi *** ***(dobro blago se samo hvali) Citiraj
poky Napisano 17. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2008 je Boss napisal: Scorpions rules - in smo najbolj prijazna bitja na svetu. Itaq! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 boss, ne bi rad bil party pooper ampak v istem threadu si 2x omenjal, da me bos castil cevape... da vidmo zdaj skorpijone, ce se drzijo besed Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 happpppyyyyy b daAAAy obeeeemaaaa :mi pijemoo: Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 17. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2008 je LabiGT napisal: boss, ne bi rad bil party pooper ampak v istem threadu si 2x omenjal, da me bos castil cevape...da vidmo zdaj skorpijone, ce se drzijo besed ?e ti jih on ne bo,ti jih jaz! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 je LabiGT napisal: boss, ne bi rad bil party pooper ampak v istem threadu si 2x omenjal, da me bos castil cevape...da vidmo zdaj skorpijone, ce se drzijo besed pa normalno... ti prid sem v Lj. pa greva na ?evape - lohk izbira?, ker ziher najbolj ve? kje so najbolj?i Citiraj
LabiGT Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 evo sem ze kupu karto s cevapi ni heca Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 je LabiGT napisal: evo sem ze kupu karto s cevapi ni heca Torej, kje so v Lj dobri ?evapi? ?e dobro vidim sva torej zmenjena enkrat ?etrtek petek po 17.12 ? Citiraj
Catya Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 vse najbolj?e boyzzzzz ?korpijoni na pohodu! lepo praznujta, pa naj teknejo ?evapa (upam, da bosta tud ka?no torto kresnila ) Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
LabiGT Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 Pri Jovotu spikani (ce kdo hoce narocit 040301150) ja, recimo petek lahk gremo pa dodamo se kaksnega mazdasa, nisandzijo, hjundaista, itd itd Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 je LabiGT napisal: Pri Jovotu spikani (ce kdo hoce narocit 040301150)ja, recimo petek lahk gremo pa dodamo se kaksnega mazdasa, nisandzijo, hjundaista, itd itd jaz sem za Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.