Robert Napisano 23. november, 2008 Prijavi Napisano 23. november, 2008 Zanima me kaj mora? imeti s sabo (katere dokumente od novega vozila), da dobi? preizkusne tablice in kje jih dobi?. Ali lahko pridobim preizkusne tablice v Ljubljani in grem dvignit nov avto v Velenje? Koliko stanejo preizkusne tablice z zavarovanjem za 3 oziroma 7 dni? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 23. november, 2008 Prijavi Napisano 23. november, 2008 Nazadnje ko sem to po?el je ?lo takole: - kupoprodajno pogodbo oziroma ra?un - prometno, ?e jo ni verjetno kak podoben dokument - zavarovanje so mi oni sklenili - povedati sem moral namen potovanja in relacijo Urejal sem pa na AMZS v ljubljani, na dunajski. Pri?lo pa mislim da je okoli 40? za 3 Citiraj
Symon Napisano 23. november, 2008 Prijavi Napisano 23. november, 2008 Za za 5 dni ni kaj dosti. Lahko napi?e? relacijo tudi nekaj v stilu "po ozemlju Republike Slovenije" vsaj nekaj podobnega je pisalo pri meni ko sem odpeljal 200SXa. Rabi? pa res potrdilo o lastni?tvu (kupoprodajno ali prometno) to je pa mislim da vse v mojem primeru. :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 Zanima me kaj mora? imeti s sabo (katere dokumente od novega vozila), da dobi? preizkusne tablice in kje jih dobi?. Ali lahko pridobim preizkusne tablice v Ljubljani in grem dvignit nov avto v Velenje? Koliko stanejo preizkusne tablice z zavarovanjem za 3 oziroma 7 dni? Registracijo naprej zrihta? in gre? s svojimi tablicami po avto, druga?e pa ?e kupuje? od kakega prodajalca-servisa ti to on lahko uredi, pa tudi v velenju lahko registrira? avto in dobi? LJ tablice. Ne rabi? preizkusnih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.