Nova mazda 3
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
In ko boš vse to pripravljen nardit, pol pa glej wooferje od 700€
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Vsak normalen voznik se še preden se usede v avto, seznani s stranmi neba - temu se reče geografska orientacija. Jaz pred vožnjo ponavadi preverim na kateri strani drevesnih debel raste mah. Ponoči pa počakam da vzide zvezda severnica. -
Isti most sedaj dobis za 250€ za katerega sem jaz dal 460€. Zadnji amortizerji so pocen, ker sem jih tudi ksne 5 let nazaj menjal in sem vzel top kvaliteto bilstein in so bili poceni. Tudi zamenjas jih lahko sam (samo dva vijaka). Sprednja/zadnja stabilizatorja sta tudi smesno poceni... Jaz ko sem menjal most sem menjal se zadnje roki, katera se drzi mosta in oba zadnja stabilizatorja. Slika v priponki. Most je bil pa takrat 460€, kateri sedaj stane, kot sem ze napisal 250€... Kaj tocno moras vse zamenjati ? Zadnji most 260 € (NTY)- ebay. Isti na autodocu je 360€ Zadnji spodnji roki 85€/kos = 170€ (L+R) (NTY) Zadnji stabilizator 20€/kos = 40€ (L+R) (lemforder) Zadnji amortizer top shit znamka (bilstein) je 60€/kos = 120€ (L+R). Ce hoces cenej dobis tudi vredu znamko za 40€/kos Spredji zglob stabilizatorja... nevem ali mislis zglob, kot koncnik ali zglob od sprednje spodnje roke (fishbone). Ce je koncnik je nevem top firma (meyle) 15€/kos = 30€ (L+R) Napisi kaj vse rabis zamenjati pa bomo nasli. Drgac je pa tudi mene tako presenetilo na tehnicnem. Me je poklical, da sem sel z njemu dol pod avto in je z izvijacem z lahkoto naredil luknjo v mostu... Jaz sem takrat rabil menjati "samo" most, ampak ker se roke drzijo mosta in so bile iste, kot da bi gledal titanik sem menjal vse komplet. Pa tako ali tako jih more dol vzeti, ko bo menjal most. Aja pa nerabi cisto nic rezati, saj se most, roke, stabilizatorji itd. cisto normalno razstavijo. Tudi zarustani vijaki, kateri drzijo most so ornk debeli in se normalno odvijacijo. P.S. Kaj je pa z lucmi ? Bitte entschuldigen Sie die Störung... WWW.EBAY.DE
-
Njegovo skromno mnenje je bilo, da se ne splača, ker ko bo vse razdrl, bo še kej drugega se pokazalo in potem znajo stroški dodatno naraščat in noben od naju ne bo vesel na koncu. Bom vseeno preletel nekaj oglasov na avto.net, da vidim, da vidim, če se prodaja kej v rangu Mazda CX-3 (suv) za takšne pare, ki bi mi ustrezale.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.