matejmx3
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ja sej ce bi montiral bi ga tako monitral. Je pa res da potem vroc zrak iz radiatorja piha cez cel racunalnik. Mogoce posledicno kaksna C vec na GPUju, ampak lahko namontiram se ksn dodaten ventilator pod GPU pa je. Ceprov mi to ni lih vsec ampak opcija je. Hladilnik oz. najvisja tocka mora biti pa itq visja od pumpe. Nvem mogece pa res tako naredim samo najbolj bi bil zadovoljen z 3x front intake, kot imam sedaj pa 280 AIO zgoraj. Oh well nimam kej. Kako si pa zadovoljen z arctic hladilnikom ? P.S Ja pa sej ti imas tudi tridentz
-
Nič ne bi bilo blazno narobe s tem. Samo fane na radiatorju obrneš, da ti vleče notri, tako imaš še zmer spredi intake, če ga ne bi rad imel spodaj. Gledaš samo, da ni pumpa najvišja točka v celmu loop-u, da se ti zrak notr ne ujame. Če ga imaš spredaj ali zgoraj, ne bo neke omembe vredne razlike v temperaturi. Drugače pa je kar nekaj postov s tem 360 coolerjem v 4000D, tako, da se da očitno. Ampak jebo te Trident 😅
-
Haha tocno te imam ja. G skill trident Z. Drgac imam v drugem kompu corsair vengance rgb pro in bi lahko zamenjal samo nevem, ce bi kej profitiral oz. ce bi lahko 280mm notri spravil. Nvem k sem sel meriti visino med ramom in ohisjem se mi ni izslo in tudi k sm neki googlal po forumih so pisali, da se ne izide. Nebi pa rad neki narocal pa da moram potem spet vracat. Mislim ena vrjanta je da ce 280mm ne gre gor gre pa lahko spredaj (front) samo, kot sem ze omenil nebi rad imel AIO na sprednji stranici.
-
Specifično teli Arctic imajo res malo debelejše hladilnike, ampak mislim, da bi moralo it. So pa bili problemi, ko se je zaradi debeline zaletel v VRM heatsinke zgoraj na plati, odvisno od plate. TUF B650 je ok očitno. Ampak, če sem ga spravil na mATX plato in ohišje, sem kar prepričan, da bi ga tudi ti dobil notri. A imaš po nekem slučaju ravno Trident rame? Tisti vem, da so malo višji. Lahko pa potrdim za Kingston Fury (non rgb), da niso problem, niti pri zračnem, niti z AIO.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.