Alex Napisano 3. december, 2008 Prijavi Napisano 3. december, 2008 Kmalu bom imel servis na moji Mazdi.Zanima me,?e je potrebno zamenjati letos tudi filter nafte. Mislim,da je bil menjan pred dvema letoma.Zdej ne vem,ali naj ga menjam,ali naj ga menjam,ko se pri?ge lu?ka.Takrat verjetno ni najbolj ugodno,?e posebej,?e si kje na poti. Citiraj
LabiGT Napisano 3. december, 2008 Prijavi Napisano 3. december, 2008 Jaz ga menjam ob vsakem servisu... Lucka se prizge, ko je voda noter. (s tem mam pa izkusnje ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 3. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 3. december, 2008 Jaz ga menjam ob vsakem servisu...Lucka se prizge, ko je voda noter. (s tem mam pa izkusnje ) Ja,sej to,da je voda noter je njegov namen,ne?...se pravi,da je dobro ga zamenjati.Bom pogledal kaj ?ez v It..Je vse cenej?e za Mazde tam. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 3. december, 2008 Prijavi Napisano 3. december, 2008 Ja,sej to,da je voda noter je njegov namen,ne? ?e ga po nekaj desettiso? km vzame? ven, je v njem polno ene svinjarije, vode pa nisem opazi. Ne da se mi v gara?o po knji?ico v kateri pi?e, kaj se na kolk kilometrov menja, ampak ?e me spomin ne vara je pri dizel ma?ini menjava filtra za gorivo predpisana na 60k km. Glede na kvaliteto goriva pri nas je to bolje po?eti mal pogosteje. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.