Allyssa Napisano 23. december, 2008 Prijavi Napisano 23. december, 2008 Evo,..veseli december na vi?ku,..in ker mamo na forumu baje kup gurmanov in kuharjev,.. Me zanima kaj se dogaja pr vas v teh dneh,..Torej drage dame in gospodje,..kaj se kuha in pe?e pri vas v teh dneh,.. Za vse, ki niso ve??i v kuhini bomo zadovoljni z odgovori, kaj prpravlajo bolj?e polovice, mame, babice, tete,.. Torej kako zgleda bo?i?na ve?erja oz. predbo?i?na,..jo sploh mate,..potica,..ja, ne,..kak?na,..pi?kotki,..peciva, tortice,....Da vas sli?mo oz. beremo Idejo za to temo pa pripisujem Boj?u, ki je baje ravno zdle FUL la?en Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 23. december, 2008 Prijavi Napisano 23. december, 2008 Evo,..veseli december na vi?ku,..in ker mamo na forumu baje kup gurmanov in kuharjev,.. Me zanima kaj se dogaja pr vas v teh dneh,..Torej drage dame in gospodje,..kaj se kuha in pe?e pri vas v teh dneh,.. Za vse, ki niso ve??i v kuhini bomo zadovoljni z odgovori, kaj prpravlajo bolj?e polovice, mame, babice, tete,.. Torej kako zgleda bo?i?na ve?erja oz. predbo?i?na,..jo sploh mate,..potica,..ja, ne,..kak?na,..pi?kotki,..peciva, tortice,....Da vas sli?mo oz. beremo Idejo za to temo pa pripisujem Boj?u, ki je baje ravno zdle FUL la?en ?lehta!!!!Brruuuhhhhhh... N? nisem la?en... Sem ravno z ene pogostitve... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
KAALman Napisano 23. december, 2008 Prijavi Napisano 23. december, 2008 evo... sladki so, dobri so... pred eno uro iz pe?ice ... sve?i so Citiraj LP KAALman
Allyssa Napisano 23. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. december, 2008 ?epki z marmelado in medenjaki? Pohvalno Si sam peku al je bla k?na pomo?? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
qwerty Napisano 23. december, 2008 Prijavi Napisano 23. december, 2008 ?epki z marmelado in medenjaki? Pohvalno Si sam peku al je bla k?na pomo?? re? da si sam peko Citiraj If in doubt, flat out...
Ninja Napisano 23. december, 2008 Prijavi Napisano 23. december, 2008 Na? jedilnik za jutri: For?pajze: - krekerji s kaviarjem in lososom + ?ampanjec For?pajze 2.: - Kurje-goveja ?upca s knedel?ki ali vlivanci ali nudel?ki Haupt?pajze: - filana tele?ja prsa - zelenjava, zelenjava, zelenjava - tatarska omaka, za zraven zelenjave - emmm, mogo?e ?e kej? Nach?pajze: - ?okoladna fotana z: banana, kivi, vanilija kaki, ananas, mandarina... Emmm, mogo?e ?e kej? - potica (kupljena, mi sami je ne pe?emo) - pi?koooootki samo moji moji To je to, se mi zdi. Mogo?e ?e kej? Citiraj
KAALman Napisano 23. december, 2008 Prijavi Napisano 23. december, 2008 ?epki z marmelado in medenjaki? Pohvalno Si sam peku al je bla k?na pomo?? peku je ?porhet pripravila pa v.d. ta??a jaz sam res ?e dolgo nisem pekel, ob?asno kako pico skup vr?em... peciva pa ?e dolgo nisem, ?eprav to ne pomeni, da ne znam sem pa delu tiramisu, sam s kupljeno kremo, ker doma?o sem samo 1x probal... pa je suxalo Citiraj LP KAALman
Allyssa Napisano 23. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. december, 2008 No mene je kon?no po 3h dneh minil lenoritis in sm spekla koruzen kruh z dodatki, pa ?okoladne mafine,..jutr dobijo ?e okras iz smetanove vrtnce na ?okoladnem prelivu, so pa za darilo za eno ?okoholi?arko s certifikatom In pol sm experimentirala eno pecivo z imenom bo?i?ne kocke,..pa ne vem ?e so se najbol posre?le,..preizku?evalka prav, da so dobre, js jih ?e nism probala,.. Namen sem jih mela nardit od septembra,..ampak seveda ?akam zadn dan,..standard,.. Pa nardila sm ?e testo za medeno hi?ko, ampak to nadaljujem jutr,..kar bo vi?ka testa bojo pa ratale smrekce, tud za darila,.. ?aka me pa jutr ?e kokosova potica, pa bo?i?ne smrekce iz biskvita,.. V ?etrtk mi bo pa itak dolg?as in bom spekla ene 3,4 vrste pi?kotov,..bomo ?e vidl,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Ninja Napisano 23. december, 2008 Prijavi Napisano 23. december, 2008 Woooow Ally! Pa ti bo ratalo to ?e vse letos narest?! Je pa fino sladko sli?at vse tole.... Citiraj
Allyssa Napisano 23. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. december, 2008 Ah,..?ala mala Prej?n tedn sm od sobote - petka napekla 15kg pi?kotov pa dve torte, oz. ?e sm bl natan?na pi?kote sm od sobote - pondelka, torte pa od srede - petka,. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 evo... sladki so, dobri so... pred eno uro iz pe?ice ... sve?i so He, he, si kot moja mama... Pozabil si napisati ?e doma?i in zdravi Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Grega_ Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 Prej?n tedn sm od sobote - petka napekla 15kg pi?kotov pa dve torte, oz. ?e sm bl natan?na pi?kote sm od sobote - pondelka, torte pa od srede - petka,. A ti to prodaja? pi?kote ker 15kg je veeeelikoooo cookejev Citiraj
Allyssa Napisano 24. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 24. december, 2008 A bej? no da je velik kukijev? Sploh nism opazla Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 A bej? no da je velik kukijev? Sploh nism opazla Sej, sedaj se upa? tolk pe?t, ko je novo leto in povsod lu?ke utripajo... Tako tam v Vodicah folk sploh ne opazi, da je s ?tromom nekaj narobe... in od kje Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 24. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 24. december, 2008 Itak Sej sta dve pe?ice v uporabi,..pa reve? od Bosch MUM-a sploh nima ?anse da se ohladi k skoz dela Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 Itak Sej sta dve pe?ice v uporabi,..pa reve? od Bosch MUM-a sploh nima ?anse da se ohladi k skoz dela Evo vam narod razlog za 2. blok JEK... . So odgovorni pogruntali, da je bolje 2. blok zgradit, kakor pa se z na?o Ally preklat... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 24. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 24. december, 2008 hahaha,..funny Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 26. december, 2008 Prijavi Napisano 26. december, 2008 Tako kot vsako leto, se je s svojimi odli?nimi pi?kotki izkazala tudi letos... Moja ta??a Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Alex Napisano 26. december, 2008 Prijavi Napisano 26. december, 2008 Tako kot vsako leto, se je s svojimi odli?nimi pi?kotki izkazala tudi letos... Moja ta??a Uuu,lepe gobice. Upam,da so strupeno dobre. Citiraj
BOJČ Napisano 26. december, 2008 Prijavi Napisano 26. december, 2008 Uuu,lepe gobice. Upam,da so strupeno dobre. Ma te gobice so res zakon . Steblo je dober pi?kot, bet pa.... Njami, napolnjen z rumovim nadevom in oblit s ?okolado... Ne vem samo, zakaj jih tako hitro zmanjka... :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
qwerty Napisano 26. december, 2008 Prijavi Napisano 26. december, 2008 najbolj gre jabou?ni ?trudl by moja babi pa sarma do pomoje za kosilo danes Citiraj If in doubt, flat out...
BOJČ Napisano 26. december, 2008 Prijavi Napisano 26. december, 2008 najbolj gre jabou?ni ?trudl by moja babi pa sarma do pomoje za kosilo danes Kaj si pa tako vesel sarm??? A si ga pil ? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 26. december, 2008 Prijavi Napisano 26. december, 2008 Kaj si pa tako vesel sarm??? A si ga pil ? vpra?anje je na mestu... Qwerty, a so ti res tolk v?e? sarme? :ne vem: Citiraj
Allyssa Napisano 26. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 26. december, 2008 Men so tud ful dobre,.. :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 26. december, 2008 Prijavi Napisano 26. december, 2008 Men so polnjene paprike po?anske, pri sarmi se mi pa vse obrne :ne vem: Zakaj je tako ne vem, ampak po moje je mela JLA, kr dost prstov vmes Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.