Praznujemo vsi
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Dobesedno VDRLI SO SE V ZEMLJO; Filmski rop: pod trezorjem skopali luknjo za pobeg | 24ur.com WWW.24UR.COM V Neaplju je tudi dva dni po filmskem ropu banke ozračje napeto. Potem ko so trije oboroženi roparji sredi belega dne vstopili v poslovalnico in zajeli 25 talcev, nato pa pobegnili skozi luknjo v tleh, ima policija še...
-
Sem že nekaj testiral z OBD2, malo gledal MAP in MAF. Imam en poceni modri OBDII adapter in še en kitajski V519, pa ne vem, če sta sploh OK. Tudi ne vem čisto, kaj naj tam spremljam. Bom še pogledal, če najdem ‘brake booster pressure’ v live data. Bi pa še vprašal, ali priporočaš kakšno aplikacijo ali kateri OBD adapter ? Sem iz gorenjskega konca, ampak sej če zna mojster naredit mi ni problema se zapeljat v KP, lahko mi pošlješ cifo, lahko tudi privat. Omenil si še, da je pri tebi vse ok, predvidevam, da imaš ugansjen DPF EGR? Če imaš to ugasnjeno, ali gre zlahka čez tehnični ? Ja, tukaj bi bilo za približno 3–4k evrov popravila, če upoštevamo “preventivna popravila”, kar ni malo. Avto mi je sicer všeč, ampak me res mine, če bi ga prodal, si itak ne bi kupil isti/podobni avta, če me razumeš.
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.