Alex Napisano 16. januar, 2009 Prijavi Napisano 16. januar, 2009 Evo,danes naredil redni servis pri 83000 km. Zamenjano olje,oljni filter,filter nafte in elektronika mojega famoznega ERG ventila-resetiranje ra?unalnika. ?udi me,da je bil oljni filter skoraj kot nov-ni? vode in umazanije noter.Bil je zamenjan pred dvema letoma. Cena servisa:material+ delo=90?(pri mojem mehaniku).Mislim,da je to po?tena cena. Citiraj
LabiGT Napisano 16. januar, 2009 Prijavi Napisano 16. januar, 2009 sam to je res pocen... bomo vidli kako bo z mazdo al jo mislim met dokler bo cist propadla al ne... ce ja potem bom tudi jaz zacel hodit k tvojemu mehaniku (pol mi bo ostalo denarja za nakup boljse dzitarske opreme ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 16. januar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 16. januar, 2009 sam to je res pocen...bomo vidli kako bo z mazdo al jo mislim met dokler bo cist propadla al ne...ce ja potem bom tudi jaz zacel hodit k tvojemu mehaniku (pol mi bo ostalo denarja za nakup boljse dzitarske opreme ) He,he,vidi?,kje jaz pri?param za nakup opreme. Citiraj
RoKo Napisano 16. januar, 2009 Prijavi Napisano 16. januar, 2009 Opa, to je pa res poceni.... Ko bom imel servis na 80.000 se priporo?am.... Citiraj
sdspecy Napisano 29. januar, 2009 Prijavi Napisano 29. januar, 2009 tud jst ne je*em ve? original servisov za redne servise, ni normalo. ?e bi ?e kaj zarad tega prej odpovedal, bi v parih letih s tem itak tolk na?paru, da bi s tistim dnarjem pokril, pa ?e cenej ?ez pri?u. pa avti tak niso ve? za 20 let delani. Citiraj Lp, D
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.