Mazda6 CD 185
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ne glede na to, kolko Škode ne maram. Dosti boljša odločitev kot MG. Bom izrekel bogoskrunstvo, ker vozim Forda. Celo boljša odločitev kot Explorer, ker je tak al tak preoblečen MQB, pa mislim, da celo s starejšo tehnologijo kot Elroq.
-
Dr. Pelko mi je po odlični ceni priskrbel in namestil nove Bridgestone Turanza, ki se zdaj že veselo vrtijo na Strojan bakrenih platiščih cestnega Netopirja
-
Evo mam mal časa da napišem zakaj sem se tako odločil, kot sem se🤪. V glavnem elektrike imam zadosti, ker sem ravno zato dodal malo več panelov, ko smo delali elektrarno, in je počasi bil čas da vzamem EV. Še vedno pa bi imel CX60 INLINE 6🤩, ampak zdaj ne, itak pa mi je prevelik, želja pa je še vedno nek V8 ala Camarro ali pa Mustang 🤣. V glavenm, gledal sem kar nekaj avtov (testiral EV3, Elroq, Scenic EV, MGS5EV), bil sem že zelo zelo blizu nakupa MG S5EV Luxury, celo na hitro so mi že ocenili avto, pa se potem nisem odločil, ker je bil čez 36k (če ne so obresti 9%, če je ti ga dajo kao v akciji za 34k🤣)in čez cca. teden po tem sem videl, da imajo "akcijo" za škodo elroq easy, ima čisto zadosti opreme, dodal sem še paket za kljuko (+sprednji senzorji, navigacija, klima zadaj, gretje volana, sedežev) in pa barvo sem doplačal pa lita platišča 34,7k. Načeloma sem bolj vesel, da imam kakšen kos manj opreme kot pa da mi avto sveti kot novoletna jelka pa začne kaj zajbavat 🤔. Sicer bom pogrešal matrične žaromete in head up display, ampak ajde, ker se ne vozim ravno po temi veliko,...avto bo modelsko leto 2027 (imel bo celo frunk , ma pa zadaj še vedno bobne kot vsi VW derivati, ki so na MEB platformi, smešno za ta čas, po drugi strani pa itak z rekuperacijo večinoma "bremzaš") in jih začnejo delati v KT21, dobava moje bi naj bila v KT25...imela bo LFP baterijo 58KWh uporabne in pa "nov" izboljšan elektromotor s 190 km in 350Nm navora. Glede na moje vožnje 45-50 km je to idealno vozilo...če pa še dobim subvencijo 7200 eur (upam, da jo ponovijo, ker baje je trenutna samo do konca maja) sem pa zmagal, če jih pa ne bo več, pač JBG sem predolgo "mučkal". Gledal sem še Ford Explorer EV s premium opremo, ki se mi tudi dopade (ni da ni od opreme, masažni sedeži, matrični žarometi,...enaka baterija in motor) ampak brezveze ne dam več kot 35k, pa še obresti so bile preko 8 tukaj pa imam 4,5%. Gledala sva tudi to Kitajsko Mazdo, pa mi ni, ker je avto prevelika ladja (sej zgleda ok, ni kaj, ampak, kaj vem), pa še grajajo jo v testih,itak pa, kam naj z njo, pa te potopne kljuke ko mi gredo na živce pa skor 10 k več od Elroqa, lol 🤣, ni vredno, itak je Kitajc...pa ta CX6E je tudi ok na prvo žogo, samo spet...Kitajc ki na Kitajskem stane 50% manj pa spet dolg...brezveze še Elroq mi je prevelik, ker bo mali šel naslednje leto študirat...ga bom pa vsaj "zastonj" lahko kdaj peljal v Ljubljano. Zdaj že komaj čakam, da ga dobim, da vidim v kaj sem se spustil🤪. Nabavil bom takoj celoletne pnevmatike Continetal allseason contact2 (sprednje 235/55 19 in zadnje 255/50 19) pa ne bom več menjeval gor pa dol vsake 6 mesecev...
-
zdaj je že takoimenovana KMEČKA NAFTA po 1,55 eur; Nova podražitev goriv, liter dizla že skoraj 1,9 evra | 24ur.com WWW.24UR.COM Opolnoči se obeta nova podražitev goriva. Bencin se bo podražil za 3,7 centa za liter, dizel za 8,7 centa, cena kurilnega olja pa bo dražja za 9,9 centa. Tudi na Hrvaškem od danes veljajo višje cene pogonskih goriv...
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Ne bo držalo. Mal glej "Kdo vam laže". Jaz verjamem poročanju edine poštene TV hiše Nora TV, ki je dokazala, da Jajo takrat (že ene pet let nazaj) sploh ni čestital za zmago trumpu . V oddaji "Kdo vam laže" je voditelj predstavil neizpodbiten dokaz - čivk samega Jajota. V prvem delu čivka lepo piše, da jajo čestita Biden-u za uspeh na volitvah. Drugi del čivka, kjer jajo čestita trumpu za zmago je ostal zakrit. In tako je lažnivi kljukec Tomašič jasno in nedvoumno dokazal, da je bila čestitka za zmago oranžnemu samo konstrukt s strani levakov. Se pravi, laž.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.