jures Napisano 2. maj, 2010 Prijavi Napisano 2. maj, 2010 brez skrbi... to ni ve? potrebno. Nekaj ?asa je res veljalo, da mora biti kljuka snemljiva zdaj pa ?e par let ni ve? ta predpis. res je, sem ravno delal B+E kjer je bilo to potrjeno P.s. Kar pa ?e ne pomeni da ne morejo spet spremeniti nazaj in zaj*** kake s fiksno kljuko Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Iztok Zlatar Napisano 3. november, 2016 Prijavi Napisano 3. november, 2016 Pozdravljeni, Kupujem vle?no kljuko za CX-5. Imam nekaj dilem:1. Kje kupiti vle?no kljuko, da je najbolj?a cena za kvaliteto?2. ?e je ne kupim pri Mazdi, mi splo?na garancija na avto velja? 3. Ali je potrebno snemati vle?no kljuko, ko ni v uporabi? ?e velja ta zakon? LP,Iztok Citiraj
jures Napisano 3. november, 2016 Prijavi Napisano 3. november, 2016 Pozdravljeni, Kupujem vle?no kljuko za CX-5. Imam nekaj dilem:1. Kje kupiti vle?no kljuko, da je najbolj?a cena za kvaliteto?2. ?e je ne kupim pri Mazdi, mi splo?na garancija na avto velja? 3. Ali je potrebno snemati vle?no kljuko, ko ni v uporabi? ?e velja ta zakon? LP,IztokLahko ti recem za tretje da ne. Ostalo pa preklici, cene se spreminjajo... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 7. november, 2016 Prijavi Napisano 7. november, 2016 Jaz sem jo kupil na ebay za par razli?nih avtov po najbolj?i ceni, monta?a je bila pa v lastni re?iji, glede garancije pa ne vem ker ti moji avti je niso ve? imeli Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
matobeli Napisano 14. november, 2016 Prijavi Napisano 14. november, 2016 Kako pa je z homologacijo vle?ne kljuke? More bit to vpisano v karton?ku? Kako to izvede? ?e jo montira? v lastni re?iji? Citiraj BRUUM-BRUUM
jures Napisano 14. november, 2016 Prijavi Napisano 14. november, 2016 Kako pa je z homologacijo vle?ne kljuke? More bit to vpisano v karton?ku? Kako to izvede? ?e jo montira? v lastni re?iji?Po montazi gres na tehnicne in predlozis tuv pa potrdilo o vhradnji. enako sem jaz sam naredil Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.