Skoči na vsebino

Slovenija : Hrva?ka

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Hja sej... to je ?e en primer, da nesre?e v slo ne delajo samo slo vozniki v kar nas nekateri posku?ajo prepri?at.

33112_1.png

• Odgovori 68
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Hja sej... to je ?e en primer, da nesre?e v slo ne delajo samo slo vozniki v kar nas nekateri posku?ajo prepri?at.

tipi?en primer neprilagojene hitrosti...

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

tipi?en primer neprilagojene hitrosti...

o?itno res ja... prekleti divjaki v kamionih k terajo k zme?ani.... hmmm, mogo?e je bil pa sam mal zmatran pa je mal o?kice utrujene zaprl. :ne vem:

:blush:

33112_1.png

Napisano

V?eraj nedelja, 19:00 - Rovinj - Kranj 2 uri 10... :harhar::harhar:

V nedeljo ob 17:00 iz Vrsarja, ob 19:01 doma pred hi?o in to za avtom, kje si ti vidu gu?vo, res da smo se konstantno po prehtevalnem vozili, od 130-160 na uro. sramezljiv, ko pa nisem bil na vatocesti pa sem bil +km/h :blush:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

V nedeljo ob 17:00 iz Vrsarja, ob 19:01 doma pred hi?o in to za avtom, kje si ti vidu gu?vo, res da smo se konstantno po prehtevalnem vozili, od 130-160 na uro. sramezljiv, ko pa nisem bil na vatocesti pa sem bil +km/h :blush:

kar pocasi je to (za moje standarde :) )

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

kar pocasi je to (za moje standarde :) )

Itak saj nimam traktorja. :D:D

Napisano

Dejta no, bosta spet Lojza zjezila :jezicek:

Ni panike zgleda da je ?ou g.Lojz na dopust, se je pa sam banou, al pa so mu v firmi blokiral mazda forum.

Js sem prou ?alosten, ker ?e vedno ?akam na njegov odgovor. :(

Napisano

Ko si ti pepsi doma pil sem jaz sele startu.....

19:05 sem bil ?e na gasilski veselici v poljanah, in sem pil radensko, iz protesta ker ni blo pepsija. :angry:

Napisano

Radensko so imel Pepsija pa ne, pa ista firma ju polni :)

?alabajzarsko izvedeno. :angry:

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Eto ?e ena cesta, ki je ?e preden bo odprta neko skropucalo, pa sej ne more? verjet! :angry2::(

http://www.rtvslo.si/slovenija/rebrnice-da...okumenti/209208

Pa ?e kokr vem asfalt ni primeren za tunele, ojej-ojej, kaki butli nam tlakujejo vsakodnevne poti! :whatever:sramezljiv

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Odvisno kolk so dolgi tuneli... pri zelo dolgih je problem asfalta, da lahko zagori in se ljudje ob po?aru ne bi mogli pravo?asno umakniti iz predora. Pri kraj?ih pa ni neke panike tudi, ?e je asfalt polo?en.

33112_1.png

Napisano

hja sej... v na?i zakonodaji izvajalec del v 99,99% ni nikoli kriv... razen v primeru, da je v nesre?o udele?eno policijsko vozilo ;)

33112_1.png

Napisano

hehe, pa glih v?eraj sem se tamle peljal..........in mi itak tako kot ve?ini sprva ni bilo ?isto ni? jasno <_<:blink: ..........in ja tm smo se skoraj ?isto ustavili zaradi folka ki se je v zadnjem trenutku prestavljal iz enega pasu na drugi. :ne vem: :unsure:

Napisano

hehe, pa glih v?eraj sem se tamle peljal..........in mi itak tako kot ve?ini sprva ni bilo ?isto ni? jasno <_<:blink: ..........in ja tm smo se skoraj ?isto ustavili zaradi folka ki se je v zadnjem trenutku prestavljal iz enega pasu na drugi. :ne vem: :unsure:

saj bo po?ilo pa spet ne bo noben kriv... table majo pa tolk majhne napise, da si ?e mim ?e predno lahko karkoli prebere?

33112_1.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

jap najbolj zalostno je to, da gres iz ljubljane v skopje in je najslabsa cesta prav v sloveniji

ne sm da je najsslab?a ampak tud najve? zastoje ,pvsod neki delajo. :rispekt:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.