Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Evo, treba bo tole te?avico odpravit. SImptomi:

Ko pritisnem za zaklep na daljincu, se prednja desna vrata ne zaklenejo. Ko pritisnem gumb za zaklepanje ?e enkrat, se tudi prednja desna vrata zaklenejo.

Bil je na IDS testerju, ki ni pokazal ni? konkretnega. Nenazadnje naj bi menjali kar cel komplet z motor?kom.

Pravkar sem klical k avtoelektriki 'Radej v ?abnico, kjer mi je prijazen gospod dejal, da je za te simptome kriv modul za krmiljenje motor?ka. Mene zanima, ali je ta modul v kompletu (skupaj) z motor?kom al kako?

Napisano

Prvo ne poznam kako je narejen sistem zaklepanja pri M6

Samo rekel bi, da je ta modul nekje posebej in ni v vratih. Mogo?e kje pod armaturo, v bli?ini kak?nih varovalk, ....

Napisano

Na desni strani pri sovoznikovih nogah je, ker se tam sli?i ?klocanje.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Aja, potem ni tako, da ma vsak motor?ek svoj modul, in je to kao v kompletu skupaj?

Kaj prodajajo na servisih folku te "module" to je navadn nateg, to je pa? poseben rele ki to dela in to je to nobene znanosti.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Kaj prodajajo na servisih folku te "module" to je navadn nateg, to je pa? poseben rele ki to dela in to je to nobene znanosti.

Dobro, spet nekaj novega vem. :) Hvala! :)

• 10 mesecev kasneje...
Napisano

Evo na? forumski majster se je ponovno izkazal. Kot ?e n-krat.

Te?ava z zaklepanjem vrat je re?ena, samo servisem se na?eloma niti ne da takih napak iskati in raj?i zamenjajo celoten motor?ek za vrata...wtf..

V glavnem, na konektorju motor?ka je bil skrivljen jezi?ek (kontakt) in seveda, mo?ki konektor ni mel stika potem...Tisti ?alabajzer, ki je menjal stransko ?ipo je bil o?itno res ?alabajzer..

Skratka zaklepanje dela sedaj b.p.!

Thx Bo?tjan! :-) :danzoman::bravo::bravo:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Se tukaj dve sodelavki nekaj "primeta", ker da je ena opravljala drugo al nekaj v tem smislu. In se na lepem sliši zmagovalni stavek: - "Če mi govoriš za hrbtom, pomeni, da si v dobrem položaju, da me kušneš na rit..."      
    • Kakšna je razlika med Fordom in vozičkom za nakupovanje? Nakupovalni voziček je veliko lažje porivati...  
    • Če pa Primorca, dobiš pa klofute in razbit nos...
    • Samo bi moral postaviti eno sončno elektrarno, da bi bilo še bolj eko in brez CO2-ja...
    • Ko je že ravno Martinovo in alkohol za volanom...   Bratranec je praznoval "okrogli jubilej" in so k njemu prihajali že od jutra. Ob 8ih so bili že ta-prvi pri njemu in je bilo veselo cel dan. Saj možakar se je "držal nazaj", ampak vseeno je vsako uro popil deci vina. In tako vse do popoldneva do 17ih, ko se je odločil, da bo skočil do kmetijske po dodatno vino. Proti vsem pričakovanjem se je na tej relaciji znašla policijska kontrola - ki je nikoli prej in nikoli pozneje nismo videli tam, edino tisti dan tisto uro...   Normalno, tisto standardno: "Dober dan, kontrola, dokumente prosim. Je bilo kaj alkohola?" In takrat se je mož zavedel, da je tisti dan spil en liter vina.    Zakaj to pišem? Ker je meritev pokazala, da ni pijan. Nekaj alkohola je sicer pokazalo, a ne preveč, da bi bilo kaznivo. Kazni takrat ni dobil, edino policaj ga je opozoril, da tudi manjša količina alkohola vpliva na sposobnost vožnje. MANJŠA količina? Možakar je scuzal cel liter.   Tako da tisti, ki jih dobijo pod vplivom alkohola - ja, koliko so pa požlampali?
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.