mi_c_ho Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Napisano 9. junij, 2009 ?ivjo, imam mazdo 6 SW in me zanima, ?e imate tudi vi tam, kjer naj bi bile zadnje zavesice, zadnji odbija? popikan od kamen?kov. LP Citiraj
Boss Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Napisano 9. junij, 2009 Na moji prej?nji ?estki sem imel kar precej popikano in spraskano na tej ta novi je pa zgleda to popravljeno in izbolj?ano saj ni ni? speskano. Citiraj
iceman22 Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Napisano 9. junij, 2009 moja pa je speskana ali to kj upostevajo pri garanciji ali ne?kako je s temu..? Citiraj www.trziskisladoled.si
Gustav Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Napisano 9. junij, 2009 tudi moji se pri 33 000 km ?e pozna... Kako je z garancijo, ne vem, lahko pa pri?akuje?, da te bodo posku?ali odpikati. S temi garancijami je tako, kakor si sam siten in kako nastopi?.... Jaz razmi?ljam o zavesicah ?eprav mi je videti grdo... morda kak?na folija... kaj pa vem. Morda zavesice pobarvat, ?e je to sploh mogo?e... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.