Prikrivanje
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Se strinjam, lepša je, meni je tudi rjava notranjost lepša, tisti grd ekran pa itak ni za nikamor. Dobimo pa poleti v EU tudi 78kwh LFP baterijo tako, da je še nisem črtal iz seznama. Vsekakor mi je bolj všeč kot nova CX5.
-
Če bi imela ta nova kak dober bencinski motor noter bi bila vsekakor veliko boljša. Lepša pa je. Edino 55" TV bi bilo potrebno nujno odstraniti iz armature.
-
Sem šel mimo Mazde Vis pa sem videl 6e in se parkiral, da sem naredil par fotk za primerjavo stara-nova.
-
Od sportman333 · Napisano
Če ti avto služi ga voziš, če se kaj pokvari pridobiš oceno stroška/popravila ter oceniš ali se ti splača vlagati v avto, kjer je verjetno večje popravilo dražje kot vrednost avta, ampak avto poznaš in veš kakšen je....se strinjam s predhodniki, da verjetno je motor še najmanjši problem....ostale zadeve pa saniraš (je pa res, da kompresor klime te to stal več kot je avto vreden, ampak zamenjaš, dobiš garancijo 1 leto in se voziš naprej....), npr. oče ima megane dci letnik 2013 in mu je 2 leti nazaj crknil kompresor/klima, vse je zamenjal, avto je bil takrat mogoče vreden kakih 3k, popravilo je naredil pri beja, mislim da je plačal okrog 1200.....ampak danes avto vozi bp, ima 215km in ko se zadnje dni vozim spet razmišljam da bi kupil dizla (res pozija za voziti, pa je to samo 1.5 dci 130km in poraba 5,2 :), tko da....) Turbo ponilniki, turbino za osebna in gospodarska vozila - Beja BEJA.SI Svetujemo, servisiramo, prodajmo transportno hlajenje, turbo polnilnike za osebna, gospodarska, tovorna vozila, delovne stroje, plovila ter letala -
Olje pa filter pa sam zamenjam za cca.70€.(kabinski pa zračni fiter sta všteta). Brutalne cene🫡
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.