Cvijo Napisano 29. oktober, 2009 Prijavi Napisano 29. oktober, 2009 Imam problem z vebastom na m6 zadnje ?ase se mi ogromno kadi iz njega tak beu dim ?e sem na miru se kar dimna zavesa naredi. Je kaj mo?no narediti ali samo servis? Citiraj
Alex Napisano 29. oktober, 2009 Prijavi Napisano 29. oktober, 2009 Imam problem z vebastom na m6 zadnje ?ase se mi ogromno kadi iz njega tak beu dim ?e sem na miru se kar dimna zavesa naredi. Je kaj mo?no narediti ali samo servis? To je ?isto normalno.Dokler je bel dim je o.k. Ti se samo vozi in u?ivaj. Citiraj
LabiGT Napisano 29. oktober, 2009 Prijavi Napisano 29. oktober, 2009 ce je prevec dima in te moti potem preberi tole: http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=4293&st=20 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Cvijo Napisano 30. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 30. oktober, 2009 Hvala vama obema kje pa dubim podalj?ek za vebasto ker imam isti problem ko sem na miru mi dim pride v kabino.... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.