Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Imam problem z vebastom na m6 zadnje ?ase se mi ogromno kadi iz njega tak beu dim ?e sem na miru se kar dimna zavesa naredi. Je kaj mo?no narediti ali samo servis?

Napisano

Imam problem z vebastom na m6 zadnje ?ase se mi ogromno kadi iz njega tak beu dim ?e sem na miru se kar dimna zavesa naredi. Je kaj mo?no narediti ali samo servis?

To je ?isto normalno.Dokler je bel dim je o.k. ;)

Ti se samo vozi in u?ivaj.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• @godlike Edini ki zastopi. Hvala! In ne nimam nič proti Mazdi. Zaradi moje izkušnje ne bom govoril na splošno, da je Mazda jajc ker tega ne morem rečt.   In ne ni GPT... 😁Ste zanimivi lastniki tukaj gor... Kot, da bi privržence VW grupe poslušal... Nič boljše od njihovega in brez napak... 🙃 Namontiram dashcam verjetno jutri pa vam posnamem... Ali pa s telefonom posnamem med vožnjo kar pa ni ravno legalno...   Ja upam, da bodo kaj porihtali ampak dvomim... V Maribor pa ga ne bom vozil na servis... 🙃 Upam, da bo avto ostal pri bajti ampak dvomim...  Ni slab avto. Daleč od tega. Nisem pa pričakoval slabe sestave in občutljivih materialov kot je recimo že plastika na števcih...
    • Pa nima veze. Ni ga treba pumpat. Ni kot oni z blatniki.   Pač je naletel na petkov avto.   Smo imeli 10 let pri hiši podobnega Pola. 18x garancija v prvem letu. Crkavale izredno zanimive zadeve. Pač oba starša sta VAG koncern pognala od hiše. Pa me je oni "superkompjuter" enako kregal, kot vi @tommzy-ja, ker VW pa ja dela.   Jebat ga. Samo odločit se je treba ali se boš sprijaznil, reševal in vozil. Ali pa boš lifral. Nesrečen bit in vozit, pa nima smisla.
    • Tole je en boljših peru zame👍
    • Odvisno je tudi kam si namenjen.... 🤔 
    • Morda se motim, ampk v Nemčiji so verjetno višje cene novih avtov kot v Sloveniji ...
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.