jures Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 Je tle kdo ki bi ga zanimala zimska aktivnost - odbojka, basket, fuzbal 1x na teden?? Pa resni pliz, ne da se pol vsak teden ?aka? in kli?e?.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 17. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2009 Jaz bi basket ?e bo? po kolenih igral...:) ?e nas bo dost why not, basket me I like. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 ?e bo? po kolenih igral...:) ?e nas bo dost why not, basket me I like. pa sej mam ?e em?o tolk visok, da sem se od v?eri skr?u ?e za par centimetrov. Citiraj
LabiGT Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 sicer plavam vsako jutro in mam fuzbal vsak torek, ampak lahko bi se enkrat fuzbal kaksen drug dan, ki ni torek Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 jaz mam za fusbal dve levi nogi Citiraj
Deeyan Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 pa js mam za igre z ?ogo dve leve noge in dve leve roke Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 17. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2009 pa js mam za igre z ?ogo dve leve noge in dve leve roke Evo sudije! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marko_mx-3 Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 Bi bil interesent, samo bolj pozno popoldan ali pa zve?er, pa ob ?etrtkih bolj ne Citiraj
David Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 Eko eko...sam da saniram vrat bi bil tudi jaz zainteresiran za basket, al pa za odbojko.... Me happy now... :aaaaa: Citiraj Feel free....
Deeyan Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 Evo sudije! ma ?e zato bi bil smotan Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 Lahko pa ob primeru kak?ne son?ne nedelje naredimo kak?no ko?arka?ko sre?anje Igri?? za ko?arko je povsod dovolj in ?e sonce sveti je tudi pozimi lahko toplo Citiraj
Deeyan Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 Lahko pa ob primeru kak?ne son?ne nedelje naredimo kak?no ko?arka?ko sre?anje Igri?? za ko?arko je povsod dovolj in ?e sonce sveti je tudi pozimi lahko toplo sm nahiter prebral, sm mislu, da si napisu dirka?ko sre?anje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 Tudi to se da, samo o tem ne bomo tukaj pisali! Citiraj
Deeyan Napisano 18. november, 2009 Prijavi Napisano 18. november, 2009 Tudi to se da, samo o tem ne bomo tukaj pisali! se strinjam, da bi blo tut to super, ampak res o tem v drugi temi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
uklopko Napisano 19. november, 2009 Prijavi Napisano 19. november, 2009 Js sem za!!! le Ura mi mora ustrezat pa bo!! lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 19. november, 2009 Prijavi Napisano 19. november, 2009 le Ura mi mora ustrezat pa bo!! Ni problema, jaz mam eno tako lepo, k bi ti direkt pasala na tvojo rokico. Citiraj
Deeyan Napisano 19. november, 2009 Prijavi Napisano 19. november, 2009 Ni problema, jaz mam eno tako lepo, k bi ti direkt pasala na tvojo rokico. dobra ja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ninja Napisano 19. november, 2009 Prijavi Napisano 19. november, 2009 A rabte kak?no navija?ico? Citiraj
LabiGT Napisano 19. november, 2009 Prijavi Napisano 19. november, 2009 navijacica+zimska "aktivnost"....o jeaa danes ne bomo spali Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 19. november, 2009 Prijavi Napisano 19. november, 2009 A rabte kak?no navija?ico? ?e bo? ti navija?ica bomo hitro meli polno zasedbo na rekreaciji Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 20. november, 2009 Prijavi Napisano 20. november, 2009 Js lahko pridem dokumentirat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ninja Napisano 20. november, 2009 Prijavi Napisano 20. november, 2009 ?e bo? ti navija?ica bomo hitro meli polno zasedbo na rekreaciji Uuuuuu haha, bom premisnla Citiraj
David Napisano 20. november, 2009 Prijavi Napisano 20. november, 2009 :aaaaa: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aaaaa: Citiraj Feel free....
Deeyan Napisano 20. november, 2009 Prijavi Napisano 20. november, 2009 pol bi blo treba nardit ?e pa Miss navija?ic zimskih aktivnosti Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.