Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Samo res ste eni idioti, da javno pi?ete kje vas spu??ajo ?ez. Ko bodo enkrat to odkrili boste pa lahko ?li vsi v jok pa na drevo. :whatever: Od prijatelja fotr dela na homologaciji in je ?e rekel, da je samo vpra?anje ?asa kdaj bodo spet kak?ne tehni?ne poj****i in, da so ?e nabavili kombije, ki bodo prirejeni za tehni?ni pregled na terenu. ;)

Napisano

Vglavnem s ?asom nas bojo :whatever: jast vem da bom dal ven xenon kit in upam da dobim kake bolj pametne ?arnice! za v meglenko pa bom dal del led! zaradi tega pa mi nebojo te?ili! sah upam da ne!

ZOOM-ZOOM
  • 2 tedna kasneje...
Napisano

?ivjo

Da ne smetim vse okol bom vpra?al kar tukaj.

Pri novi m6 sta za osvetljevanje tablice v uporabi kak?ni ?arnici (tip)?

Hvala.

LP, S

Napisano

Mal sem raziskoval in ugotovil slede?e (naj me kdo popravi ?e se motim):

Front Parking Light: 194

License Plate Light Bulb Size: 194

194 = W5W

Zgleda da so prave tiste k majo podno?je T10.

Bom mogu zgleda odpret in pogledat, da se prepri?am.

Lp, S

• 2 tedna kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.